Vali Aydoğdu, “İyi Ve Güzel Olanı Çoğaltmalıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aydoğdu, “İyi Ve Güzel Olanı Çoğaltmalıyız”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, bir süre önce spor salonu yenilenen Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrencilerle eğitim, aile, gençlik ve gelecek teması üzerine sohbet eden Vali Aydoğdu,  bu hususlarda herkese önemli vazifeler düştüğünü belirtti. İnsanın bir kalbi, bir ruhu, bir hayatı kurtarmak gibi bir derdinin olması gerekliliğine dikkat çeken Hamza Aydoğdu, “Her şey eninde sonunda bitiyor çünkü iki kapılı bir handayız. Geriye ne bırakacağız? Hep beraber iyi olanı güzel olanı çoğaltmalı, bunu Aksaray’dan başlayarak yer yerde yaymalıyız.  Umutsuzluğa kapılmadan, aşkla şevkle çalışmalıyız” dedi. İnsanların bedava olan şeyleri birbirinden esirgememesi gerektiğini de vurgulayan Vali Aydoğdu, şöyle devam etti: “Teşekkür ederim, özür dilerim, iyi ki varsın… Bu cümleler büyük anlamlar ifade ediyor. Ancak bedava olan bu kelimeleri insanların birbirinden esirgiyor. Bu insani değerlerin çocuklara, gençlere aktarılması büyük önem arz etmektedir.” Okul ziyaretinde koridorlarında bulunan dolapların ne amaçla kullanıldığını soran Vali Aydoğdu, dolaplara ders zamanlarında cep telefonlarının konulduğunu öğrendi ve bu uygulamanın anlamlı olduğunu belirtti. Okul yöneticileri, 520 öğrencisi bulunan okulda öğrencilerin derslerdeki verimliliğinin artırılması amacıyla cep telefonlarını dolaplara bıraktığını, uygulamanın öğrenci ve öğretmen iletişimini olumlu yönde etkilediğini belirttiler.

Sürpriz Doğum Günü

Okul gezisinde Vali Aydoğdu, doğum günü sürpriz bir pasta ile kutlanan Müdür Yardımcısı Ahmet Çelik’in 60’ıncı yaşını tebrik etti. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Tarım Müdürü Bülent Saklav da ziyarette hazır bulundu. Ziyaretin bir bölümünde Vali Aydoğdu okul kantinini hijyen ve fiyatlar açısından inceledi. Okul Müdürü Faize Telli ve öğrenciler, ziyaretinden dolayı Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür etti. 

Haber Bülteni 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turistik Bölgelerde Jandarma Atlı Timler Güvenliği SağlıyorÖnceki Haber

Turistik Bölgelerde Jandarma Atlı Timler...

“Türkiye’de Et Sorunu Yok Ot Sorunu Var”Sonraki Haber

“Türkiye’de Et Sorunu Yok Ot Sorunu Var”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar