Vali  Aydoğdu, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali  Aydoğdu, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu öğrencilerin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilk dönem karne heyecanına ortak oldu.Aksaray Mehmet Timur Sarrafoğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Aydoğdu,  1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine  karnelerini dağıttı.

Karne dağıtımının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Aydoğdu, "Aksaray’da 91 bin öğrencimiz ara tatile girdi, 6 bin 700 öğretmenimiz ve çalışanımız sağlıklı, huzurlu bir şekilde evlerine gönderildi" dedi.

 “Ben öncelikle pandemi sürecinde büyük fedakarlık gösteren öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz , eğitim çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum’ diyen Vali Aydoğdu "Gerçekten zor bir süreçti, arkadaşlarımız yüzlerinin akıyla bu süreçten başarıyla çıktılar. Benim çocuklarımıza tavsiyem dinlensinler kendilerini özgür hissetsinler, bazen yürüsünler hiçbir şekilde kafalarına bir şey takmasınlar. Çünkü çocuklarımızın ruh sağlığı her şeyden daha önemli. Eğer biz çocuklarımızı mutlu edersek her mutlu çocuk eninde sonunda başarıyı yakalar, ama sadece akademik başarıyı ön plana çıkarırsak her başarılı insanın mutlu olduğunu göremiyoruz maalesef. Onun için velilerden istirhamım onlar bu dönemin çocukları, bizim dönemimizin çocukları değil” dedi.

“Sadece Çocuklarımıza Sarılalım”

Vali Aydoğu velilere seslenerek “Kendi yapamadıklarımızı, kendi hayal ettiklerimizi çocuklarımıza diretmeyelim. Her çocuk kendi şahsında, fıtratında önemlidir. Serbest bırakalım ama her zaman kontrol edelim. Dinlensinler okusunlar, gökyüzüne temas etsinler, yeşerdikleri topraklara aidiyet hissetsinler. Velilerimize söyleyeceğim tek şey var sadece ve sadece çocuklarımıza sarılsınlar, onları öpsünler ve onların değerli olduğunu hissettirsinler” çağrısında bulundu.

Aksaray Halkının Gururu Öğretmenlerimiz

Çocuklara ve öğretmenlere hayırlı tatiller dileyen Vali Aydoğdu “ Öğretmetmenlerimiz de bir orkestra şefi gibi ara verdiler, ama onları 429 bin kişinin alkışlayacağını, bağrına basacağını bilsinler. Bence bu gurur hepsinden daha değerli” ifadelerini kullandı. Haber:Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kısa Bir Ara…Önceki Haber

Kısa Bir Ara…

Tüketici Güven Endeksi Ocak Ayında ArttıSonraki Haber

Tüketici Güven Endeksi Ocak Ayında Arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar