Vali Hamza Aydoğdu: Aksaray'dan 64 Araçlık İş Makinası Elbistan'a Ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Hamza Aydoğdu: Aksaray'dan 64 Araçlık İş Makinası Elbistan'a Ulaştı
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından kentte enkaz kaldırma ve incelemeleri tamamlanan riskli binaların yıkım çalışmaları hızla devam ediyor.

 Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Vali Hamza Aydoğdu, enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, Aksaray’dan 50 kamyon, 12 ekskavatör, 2 dozer ve 2 loderden oluşan iş makinası filosunun geldiğini açıkladı.

Aydoğdu, iş makinalarının hem enkaz kaldırma hem inceleme işlemleri tamamlanan ve riskli olduğu raporlanan binaların yıkımını gerçekleştirmek üzere çalışmalara başladığını belirtti. 

Enkaz Kaldırma Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Yaşanan depremin yaralarının el birliği ile sarılacağını söyleyen Vali Aydoğdu, enkaz kaldırma çalışmalarını Aksaray, Samsun ve Trabzon illerinden gelen özel idare, belediye ekipleri ile Karayolları, DSİ, TOKİ ve gönüllü özel şirketlerin iş makinası ve operatörleri ile aralıksız sürdürüleceklerini söyledi. 

Kente İş Makinaları Ve Ekipler Gelmeye Devam Ediyor

Çalışmaların sürmesi için iş makinaları ve ekiplerin kente gelmeye devam ettiğini belirten Vali Aydoğdu, depremin yaralarının sarılması için tüm imkânların seferber edildiğini söyledi.

Çalışmaları Kısa Sürede Tamamlamayı Hedefliyoruz

Tüm ekiplerin sahada büyük bir fedakârlıkla çalıştığını vurgulayan Vali Aydoğdu, "Bu çalışmalar devam ederken vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da hizmetlerimiz en üst seviyede yürütülüyor. Türkiye’nin tüm illerinden vatandaşlarımızın desteğini alıyor. Dualarını hissediyoruz. Hayatın normalleşmesi adına bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz’ dedi. Haber: Celil Acar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elleriyle Ördükleri 110 Bere Depremden Etkilenen Çocuklara Hediye EdildiÖnceki Haber

Elleriyle Ördükleri 110 Bere Depremden E...

'Bir Şehir Bu Kadar Mı İnce Ruhlu Olur'Sonraki Haber

'Bir Şehir Bu Kadar Mı İnce Ruhlu Olur'

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar