Valilik ve Siyasi Partiler Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilik ve Siyasi Partiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı vesilesiyle Aksaray Valiliği ve siyasi partiler bayramlaşma programı düzenledi. MHP, AK Parti ve İYİ Parti, düzenlediği bayramlaşma programı aracılığıyla partilileriyle bayramlaştı

Kurban Bayramı öncesinde arife gününde ilk olarak Aksaray Valiliği tarafından Öğretmenevinde halka açık bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

 

Aksaray Valiliği Bayramlaşma Programı Düzenledi 

Programa başta Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve beraberinde AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Alay Komutanı Jandarma kıdemli Albay Hacı Ali Büber, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, parti yöneticileri, daire müdürleri ve çok sayıda STK temsilcileri katılım gösterdi. 

Arife gününde AK Parti teşkilatı da bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi. AK Parti İl Teşkilat binasında buluşan Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk, teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

 

Aydoğdu, "Bayram Çok Önemli, Bir Arada Olmaya Özen Gösterelim" 

Bayram geleneğinin sürmesinin gerekli olduğunu ve büyük öneme sahip olduğunu ifade eden AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Çok kıymetli gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bayramlaşma çok kadim ve kıymetli bir geleneğimizdir. Dikkat edelim bu geleneğimiz kaybolmasın. Lütfen çocuklarınıza söyleyin, gerekirse hatır koyun bayramları yaşatalım. Bu geleneği kaybedersek bir daha bulamayız. Bayramda özellikle çocuklar nerede diye soruyorum bir kısmı tatilde oluyor. Bayram çok önemlidir. Bir arada olmaya özen gösterelim. Bayramlaşma bizim AK Parti geleneğimizdir. Bayramınız mübarek olsun. Çoluğunuza çocuğunuza, ailenize Cumhurbaşkanımızın iyi dileklerini götürün. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” açıklamasında bulundu. 

Siyasi partiler bayramlaşma programını düzenlerken, Aksaray İYİ Parti teşkilatı da arife gününde bayramlaştı. Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar bir önceki dönem Milletvekili Ayhan Erel Parti yöneticileri ve partililer katılım gösterdi.

 

Yaldır, "Kazanan Aksaray Olacak Kazanan Benim Halkım Olacak" 

Programda konuşan İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, "Milletimiz bize muhalefet görevi verdi. Bunu en iyi şeklide iktidarı çalıştırmak için var gücümüzle kullanacağız. Pozitif bir muhalefet yapacağız. Kazanan Aksaray olacak kazanan benim halkım olacak. 28. Dönemde de demir yolunun Aksaray’a kazandırılması için var gücümüzle ve mevcut iktidar milletvekilleri ile iktidarın ilgili bakanlığı ilgili müdürlüğünü sık sık soru önergeleri ile kanun teklifleri ile araştırma önergeleri ile basın toplantılarıyla farkındalığı ortaya koyarak bu görev içerisinden böyle bir önemli yatırımı Aksaray’a kazandırılmasını sağlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu. 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz da konuşmasında, "Kurban bayramı arifesinde Aksaray İl teşkilatımız olarak bayramlaşma programında bir aradayız. Başta burada olan kardeşlerim ve değerli büyüklerim olmak üzere Aksaraylı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar kazasız, belasız mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.

 

Asal "Sıkıntılı Süreçler Yaşadığımız Bu dönemin Saflarımızı Sık Tutarak Üstesinden Geleceğimizi Biliyorum" 

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal ise "Mutlulukları paylaştığımız birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği, insanların kaynaşmasına ve huzurun yaşam içerisinde olmasına vesile olan Kurban Bayramınızı hepinizin en içten dileklerimle kutluyorum. Her bayram iyiliğe, umuda, barışa vesiledir. Bu mübarek günlerimize dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bırakıp birbirimizi kucaklamalıyız. Sevmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günde ülkemiz ve yurttaşlarımız için Aksaray’ımız için iyilikten yana tarafı olup ülkemizi daha iyi bayramlara güzel günlere eriştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sıkıntılı süreçler yaşadığımız bu dönemin saflarımızı daha sık tutarak omuz omuza üstesinden geleceğimizi biliyorum" dedi.

 

"Aksaray'dan Genç Bir Kardeşimizi Meclis'e Göndermenin Onurunu Yaşamaktayız" 

İYİ Parti il binasında yapılan bayramlaşma programına katılan bir önceki dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel, yapılan seçimlere değinerek, "Aksaray’dan genç, dinamik, daha önce Meclis tecrübesi olan bir kardeşimizi Meclis'e göndermenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Umuyorum ve biliyorum ki milletvekilimizin gayret ve çabaları ile bugüne kadar çözülemeyen Aksaray sorunlarının bir dahaki bayrama en azından birinin çözülmüş olarak Aksaray halkına sunulmuş olacağını umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Kurban bayramınızı kutluyor” ifadelerine yer verdi.

 

Kaşlı, "Aksaray'ın Kalesi Hala MHP" 

Bayramlaşma programı düzenleyen partilerden biri de MHP oldu. Bayramın ikinci gününde yapılan bayramlaşma programına MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, il ve ilçe teşkilatı üyeleri, il ve Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Seçimler biteli bugün tam bir ay oldu. 

MHP’li olmanın gurur verdiği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin halkımız tarafından net bir sonuç ile onaylanarak aynı zamanda demokratlıklarıyla ahkâm kesen Avrupa’ya örnek olmuştur. Aksaray Teşkilatı örnek bir disiplin sistemi ile saha çalışmasını tarihi bir mitingle sonlandırırken, sandık sonuçlarında kamuoyunun ortak beklentisi ile tecelli etmiştir. 

AK Parti’nin oyunun küçük bir kısmında da olsa, 2018’e göre düşeceği kamuoyu tarafından tahmin edilen bir gerçekti ve milletvekili çıkarma bandının %40 olacağı tahmin ediliyordu. MHP’ye ise bu bilinçle ve gayretle hiç milletvekili şansı verilmezken, biz nasıl 2 vekil çıkartırız düşüncesiyle siyasi tecrübemizi sahaya, samimiyetimizi seçmenimize, adaylarımızla birlikte 5 haftalık bir kampanya dönemine girdik. Aksaray’ımıza hakkın rahmeti yağmurla birlikte, gelen liderimize halkımızın sahiplenmesi, Aksaray’ın kalesinin hala MHP olduğunu gözler önüne serdi" ifadelerine yer verdi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gelin Adayları Sade ve Hafif Kumaşlardan Yapılan Gelinlikleri Tercih EdiyorÖnceki Haber

Gelin Adayları Sade ve Hafif Kumaşlardan...

Yüksek Gerilim Hattı Canından EttiSonraki Haber

Yüksek Gerilim Hattı Canından Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar