"Vekile Hatırlatalım! Aksaray'da 5 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yoktur, Karacaer Yapınca Olacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Vekile Hatırlatalım! Aksaray'da 5 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yoktur, Karacaer Yapınca Olacak"
Aksaray İYİ Parti Teşkilatı, İYİ Parti il binasında düzenlenen basın toplantısıyla Sultanhanı ve Eskil belediye başkan adaylarını tanıttı.

Toplantıda MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın açıklamalarına yanıt veren İYİ Parti İl Başkanı Belgemen, "Aksaray'da 5 bin kişilik kapalı spor salonu yoktur. Ama bekleyin Sayın Vekil! 31 Mart'ta seçimi kazanır kazanmaz Belediye Başkanımız Tuğrul Karacaer o salonu yapacak" dedi.

İYİ Parti, yerel seçimlerde Aksaray ilçe ve beldelerde seçime katılacak belediye başkan adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Parti il binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Sultanhanı ve Eskil ilçesindeki belediye başkan adayları ve belediye meclis, il genel meclis üye adayları tanıtıldı.

 

"Önce Türkiye'yi Sonra Aksaray'ı Yepyeni Bir Belediyecilikle Tanıştıracağız"

Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belegemen, "İYİ Parti olarak önce Türkiye'yi sonra Aksaray'ı yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehrimizi, ilçelerimizi ve beldelerimizi sevgiyle, ahlakla, liyakatle, yani hak ettikleri gibi nasıl yönetilir cümle aleme göstereceğiz. Yerelde açıklanan adaylarda yarışacak ve kazanacak partinin İYİ Parti olduğu tüm kamuoyunda kabul görmüştür" dedi.

 

"Aksaray'da 5 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yoktur Ama Tuğrul Karacaer O Salonu Yapacak"

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın 9 Şubat tarihinde tanıtım yapacakları, tanıtım yapacakları kapalı spor salonunun 5 bin kişilik olduğu söylemlerine de değinen Belgemen, "Siyasi rakiplerimizden bir tanesi belediyenin tüm imkanlarını kullanarak eline sazı almış il ve ilçe başkanları ile adeta cümbüş etmektedir. Diğer taraftan yalan yanlış rakamlarla bize iftira atmaktadır. Buradan bir dönemini tamamlamış, ikinci dönemine devam etmekte olan sayın vekile hatırlatmak isterim; Aksaray'da 5 bin kişilik kapalı spor salonu yoktur. Bu bilgi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden teyitlidir. Ama bekleyin Sayın Vekil! 31 Mart'ta seçimi kazanır kazanmaz Belediye Başkanımız Tuğrul Karacaer o salonu yapacak. Siz de istediğiniz etkinliği o salonda yapabiliyorsanız yapacaksınız" ifadelerini kullandı.

 

Sultanhanı İçin Hidayet Aytül, Eskil İçin Mustafa Ceylan Yarışacak

Aksaray Belediyesi başta olmak üzere 7 ilçe ve 22 belediye başkanlığına talip olduklarını yeniden hatırlatan Belgemen, "Milletvekilimiz ve 22 belediye başkanımızla Türkiye'ye Aksaray'dan hizmet ve siyaset dersi vermeye talibiz. Bu bağlamda 6 yıldır partimizin çeşitli görevlerinde bulunan Sultanhanı ilçe yöneticimiz, kıymetlimiz Sayın Hidayet Aytül'ü 31 Mart akşamından itibaren Sultanhanı Belediye Başkanı olarak takdim ediyorum. Hayırlı olsun, sıra hepinizin sabırsızlıkla beklediği tabiri caizse çölün yeni efsanesi, inanıyorum ki uzun yıllarca size hizmet edecek Mustafa Ceylan'ı 31 Mart akşamı Eskil belediye başkanı olarak takdim ediyorum. Eskil ilçe teşkilatının kurucusu ilçe başkanımız, dostum, kardeşim, dava arkadaşım Kürşat Ünlü’yü de Eskil belediye meclis üyesi olarak takdim ediyorum. Yine Sultanhanı ilçe yöneticimiz Hacı Aydın Bey'i Sultanhanı belediye üyesi olarak takdim ediyorum. Hayırlı olsun" sözlerini kullandı.

 

"Eskil'de İYİ'ler Kazanacak"

İYİ Parti Eskil Belediye Başkan adayı Mustafa Ceylan ise yaptığı konuşmada, "Sayın Milletvekilim, değerli İl Başkanım, değerli koordinatörüm, basın mensupları ve kıymetli dava arkadaşlarım; hepinizi saygıyla selamlıyorum. 'Yeter söz gençlerin' diyerek Eskil'de kalıcı bir zihniyet değişikliği meydana getirmek için çıktığımız yolda; 4 aydır dinlenmeden, durmadan, gece gündüz demeden azimle ve kararlı bir şekilde sahadayız. Bugün bu azim ve kararlılığımıza İYİ'lerin de gücü katıldı. Başta Aksaray'ımızın en sevilen, en çok takdir edilen milletvekili olan Turan Yaldır vekilimiz ve ilimizin, il ve ilçe teşkilatlarımızın da gücüyle güçlendik kuvvetlendik. İnşallah bu güç ve kuvvet ile Eskil'imizi geleceğe taşıyacağız. Özellikle Eskil'imizde ihmal edilen çocukların, gençlerin, kadınların önünü açacağız. Yapacağımız projelerle Eskil'imizde 40 yıldır var olan ve Eskil'imizde adeta el freni vazifesi gören iki kutuplu siyaseti mutlaka değiştireceğiz. Eskil'imiz İYİ’lerin yönetiminde bu esaretten kurtulacak. Sanayide, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde ve sosyal yaşamda Aksaray'ın ve bölgenin merkez ilçesi haline gelecek" dedi.

Eskil'de ihmal edilen yaşlılar, gençler, engelliler, dul ve yetimlerin günlük ihtiyaçlarına çözüm olacaklarını ifade eden Ceylan, "Yapacağımız projelerle Eskil'imize yatırımcıları çekeceğiz. Yapacağımız projelerle Eskil'de girişimci gençlerin önünü mutlaka açacağız ve yine yapacağımız projelerle, özellikle hanımlarımızı Eskil'in siyasi, ekonomik ve sosyal hayatına mutlaka katacağız. Eskil'de İYİ'ler kazanacak" sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İŞKUR, Aksaray'da 17 Kişiyi İşe Alacak!Önceki Haber

İŞKUR, Aksaray'da 17 Kişiyi İşe Alacak!

Yaldır: “Ekonomik Krizin Faturası Asgari Ücretli ve Emekliye Kesildi”Sonraki Haber

Yaldır: “Ekonomik Krizin Faturası Asgari...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar