“Yenilik Beklentisini Görüyoruz" Diyen Aktürk'ten Tren Ve Su Getirme Vaadi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Milletvekili A. Adayı Mahmut Aktürk, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük bir felaketle karşı karşıya kaldığını belirten Aktürk, ana gündemin yanı sıra seçime de gidildiğini hatırlattı. 

 Aksaray İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını yapan ve AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığını ilan eden Mahmut Aktürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi 14 Mayıs olarak ilan etmesinin ardından basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Aktürk, "Son zamanlarda çok ciddi bir afet ile karşılaştık. Belki Türkiye’nin tarihinde görülmemiş bir afetti. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bir taraftan da hayat devam ediyor" sözleriyle başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımızın açıkladığı üzere 14 Mayıs'ta seçime gidiyoruz. Tabi ki bir yarış içerisindeyiz ondan önce de bir aday adaylık yarışımız var tabi. Şehrimizin ihtiyaçları sorunları var, yapılması beklenen hizmetler var. Biz de bu şehrin bir evladı olarak, burada yaşayan, sokaklarında dolaşan, hayatını geleceğini, işini burada kuran biriyiz. Bu şehre hizmet etmek için biz de bu saflarda yer aldık. şehrimizin dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını biliyoruz.

Yenilik Beklentisi Olduğunu Görüyoruz

Tabi AK Parti döneminde ülkemiz çok ciddi gelişti ve şehrimiz de nasibini aldı. Yapılanlar var, yapılması beklenenler var. Bundan önceki arkadaşlarımız elinden geleni yaptılar ama yenilik beklentisi olduğunu biliyor ve görüyoruz. Yeni dönemde, yeni arkadaşlarla birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz. Şehrimizi seviyoruz vatandaşlarımızın içindeyiz. Yaklaşık 17 senedir siyasetin içerisindeyiz. Telefonumuza ulaşılması kolay, biz bu işi üstlenmeye çalışacağız. Bizim de yaptığımız projeler var. Vatandaşlarımız bizim karakterimizi yaptığımız işleri biliyor. Biz kişisel değil hep birlikte bu işi üstlenmeye çalışacağız. Yaptığımız projeler var özellikle dış havzadan su getirme projemiz var. 9-10 yıldır bu işi kovalıyoruz ama hiç kuvvet bizde olmadığı için sadece taleplerimizi sunuyoruz. Olur makamı farklı olduğu için önemli bir aşama kaydedemedik.

Tren meselemiz var bunun da önceden çalışmaları, ihaleleri olmuştur ama bunu yapmak umarım bize nasip olur. Deprem nedeni ile ekonomik sıkıntı çeken ülkemizde daha büyük sıkıntılar da yaşanabilir. Bunun da farkındayım ama vatandaşımızın beklentilerini sorunlarını biliyoruz, samimiyetle gayret göstereceğimizi de biliyoruz. Cumhurbaşkanımız bizi listeye koyar sizler de desteklersiniz, bir yola çıktık."

Aktürk’e STK Başkanlarından Destek

AK Parti'den aday adaylığını ilan eden Mahmut Aktürk'ü yapmış olduğu basın açıklamasında, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök,  Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, DSYB Başkanı Bekir Kayan, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Tüzün ve Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Yılmaz Akbulut da yalnız bırakmayarak, adaylık konusunda tam destek olduklarını dile getirdi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSYD, AIPS Avrupa Yönetim Kurulu’na Ev Sahipliği YaptıÖnceki Haber

TSYD, AIPS Avrupa Yönetim Kurulu’na Ev S...

Jandarmadan Sivil Kıyafetle Gizli DenetimSonraki Haber

Jandarmadan Sivil Kıyafetle Gizli Deneti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar