AFAD İl Müdürü Türkmen, Sivas'a Tayin Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFAD İl Müdürü Türkmen, Sivas'a Tayin Oldu
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan yeni atamalar gerçekleştirilirken, Aksaray Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Cezmi Türkmen, Sivas'a tayin oldu. Türkmen'in yerine Kadir Çelik atandı.

9 senedir Aksaray'da Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü olarak görev yapan Cezmi Türkmen, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar üzerine Sivas'a tayin oldu.

 

"Aksaray'da Elde Ettiğim Deneyimleri Yeni Görevimde de Devam Ettireceğim"

AFAD'ın Aksaray'da önemli başarılara imza atmasında büyük öneme sahip olan Cezmi Türkmen, "Aksaray’a hizmet etmek benim için büyük bir sorumluluktur. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösterdim. İlimizin afet ve acil durum yönetimine katkı sağlamak adına elimizden geleni yaptık. Aksaray’da geçirdiğim süre boyunca elde ettiğim deneyimleri yeni görevimde de devam ettireceğim" ifadelerini kullandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın son atama kararıyla birlikte Aksaray AFAD İl Müdürlüğü'ne Kadir Çelik atandı.

 

Kadir Çelik Kimdir?               

Kadir Çelik, 1967 tarihinde Elazığ'da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversiteyi memleketinde okudu. Fırat Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini 1993 yılında bitirdi. 1992-1997 yılları arasında çeşitli özel kuruluşlarda çalıştı. 1997 yılında Erzincan, Kemaliye ilçesi, Dutluca köyünde öğretmen olarak göreve başladı. 1 yıl öğretmenlikten sonra 2 yıl müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra 2000 yılında Mülga, Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü, İmar ev Afet İşleri Şube Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak göreve başladı. 2005-2010 yılları arasında Mülga, Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü, İmar ve Afet İşlerinde, İmar ve Afet İşleri Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bu süre zarfında farklı iki Erzincan Valisi’nden de yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle takdirname ile ödüllendirildi. Afet İşleri Genel Müdürlüğünde 'Türkiye’nin Afet Yönetimi Sisteminin İyileştirilmesi' projesi kapsamında; 2002 tarihinde ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. K. Önder Çetin, Yrd. Doç. Dr. B. Sadık Bakır, Prof. Dr. Polat Gürkan ve Yrd. Müh. Rüçhan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen 'Zemin Araştırmaları ve Yüzey Zeminlerinin Karakterize Edilerek Belgelendirilmesi' konulu eğitim seminerini başarı ile tamamladı.  2003 yılında Pülümür ve yöresinde meydana gelen depremde hasar çalışmalarında görev aldı. 2002 yılından 2007 yılına kadar kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonu ve işbirliğini sağlamak amacıyla 7 deprem tatbikatını organize etti. 5902 sayılı kanunun yürürlüğe girmesiyle, 2009 yılında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde göreve jeoloji mühendisi olarak başladı. 2010-2011 yılları arasında Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde jeoloji mühendisi olarak görev yaptı. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer: “Aksaray OSB’nin Türkiye’ye Katma Değer Kazandırmasında İşçi ve Yatırımcılarımızın Emeği Büyük”Önceki Haber

Dinçer: “Aksaray OSB’nin Türkiye’ye Katm...

İletişim Başkanlığı 29 Ocak Dezenformasyon Bültenini YayımladıSonraki Haber

İletişim Başkanlığı 29 Ocak Dezenformasy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar