Ak Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer Çarşamba Günü Aksaray’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer Çarşamba Günü Aksaray’da
<p>&nbsp;Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı&rsquo;nda Aksaray&#39;ın belediye başkan adayını a&ccedil;ıklamış, AK Parti&#39;nin Aksaray Belediye Başkan Adayı &Ccedil;evre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanı Evren Din&ccedil;er olmuştu.</p>

Geçtiğimiz hafta içinde AK Parti Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Aksaray AK parti Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Evren Dinçer’in çarşamba günü Aksaray’a gelerek AK Parti İl Binası’nda parti teşkilatı ile birlikte basın toplantısı yapması bekleniyor.

 

Aksaray’a Hizmet Verdi

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Personel Daire Başkalığı görevinde iken Aksaray belediye başkan adayı olarak ismi açıklanan Evren Dinçer genç yaşına rağmen Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığındaki başarılı çalışmalarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin dikkatini çekerek Çevre ve Şehiricilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı’na atanmış ve görev süresi boyunca ilimizdeki bir çok belde ve ilçe belediye başkanlarımıza da her konuda yardımcı olmuş bir bürokat olarak tanınıyor.

 

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Çarşamba günü Aksaray’a gelerek İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Teşkilatı ile basın toplatısıdüzenleyerek  2019 Mart seçim startını verecek.

 

Evren Dinçer Kimdir?

 

Evren Dinçer 1981 yılında Aksaray'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aksaray'da tamamlayan Evren Dinçer, lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı. Doktora eğitimine Ankara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde devam eden Dinçer, 10 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı görevine atandı. Aksaray Belediyesinden emekli Mustafa Dinçer'in oğlu olan Evren Dinçer, 8 Temmuz 2018 tarihinde Aksaray'da yapılan düğün merasiminde Merve Anamur ile dünya evine girmişti.Haber: Harun ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihi FarkÖnceki Haber

Tarihi Fark

Son dakika… MHP 152 belediye için adaylarını açıkladıSonraki Haber

Son dakika… MHP 152 belediye için adayla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar