Aksaray Belediyespor 1 – 1 Hakem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyespor 1 – 1 Hakem
TFF 3. Lig 2. Grup’ta  bu sezon mücadele edecek olan temsilcimiz Aksaray Belediyespor; 2021- 22 Türkiye Futbol Sezonu’nun ilk karşılaşmasında kendi sahasında İskenderun A.S. ile karşılaştı.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle TFF yönetmeliğine göre sahaya alınan izleyici sayısı tribünlerde yüzde 50 azalsa da Aksaraylılar takımlarını Dağılgan Stadı’nda yalnız bırakmadı. Saat 16.00’da hakemin ilk düdüğü ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. 

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

9. dakikada Mervan Yusuf Yiğit, rakibini çalımlayarak soldan ceza sahasına yaklaştı. Ceza sahasında müsait pozisyondaki Alican Tez’den önce, savunma topu uzaklaştırdı.

13. dakikada rakibi Necmi Çoban’dan sıyrılan Emre Gemici topu Enes Soy ile buluşturdu. Kaleci Serkan Demirol topu yumrukla uzaklaştırdı. 

16. dakikada Fatih Çolak’ın ortasında ceza sahası içerisinde topu karşılayan Alican Tez, ara pasla topu Mervan Yusuf Yiğit’e gönderdi. Mervan’ın tekrar ortasında Alican Tez’in şutu az farkla dışarı çıktı. 

23. dakika Ethem Ercan Pülgir ile Metahan Baltacı’nın paslaşmasında aralarına girerek topu çalmak isteyen Alican Tez, Ethem’in müdahalesi ile yerde kaldı. 

36. dakikada Enes Soy rakibi Necmi Çoban’dan sıyrılmak isterken ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Necmi’yi uyardı. 

41. dakikada Necmi Çoban, rakiplerini çalımlayarak soldan korner çizgisine yaklaştı. Ceza sahasında Mervan Yusuf Yiğit ve Alican Tez’in ortasına gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı. 

45+1. dakikada ikili mücadelede rakibi Gürcan Gözüm’ü yerde bırakan Enes Soy, sert müdahalesinden dolayı sarı kart gördü. 

45+3 dakika ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

Her iki takım da kontrollü ve orta saha ağırlıklı oyununu ikinci yarının 15. dakikasına kadar sürdürürken temsilciniz Aksaray Belediyespor ikinci 45 dakikanın başlamasıyla daha etkin ve kontratak bir futbol oyun anlayışını sahaya yansıttı. 64. dakikada kazandığımız köşe vuruşunda Gürcan Gözüm’ün ortaladığı top, rakip İskenderun ceza sahası içerisinde karambole düştü. Son dokunuşu Fatih Çolak yaparak Aksaray Belediyespor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

64. dakikada 1-0 öne geçen temsilcimiz Aksaray Belediyespor yaklaşık 10 dakika geriye yaslanarak daha çok defans ağırlıklı oynadı. Temsilcimiz bulduğu kontra ataklarla rakip İskenderun kalesinde 2. golü aradı.

90. Dakikada orta sahada topla buluşan futbolcumuz Hasan Gündoğdu’nun asistiyle rakip İskenderun ceza sahasında buluşan Ali Tez, ceza sahasında penaltı noktasında topa istediği gibi vuramayarak net gol pozisyonunu kaçırdı.

Yan hakem maçın normal süresine 7 dakika uzatma süresi ekledi. 90+2’de futbolcumuz Oğuzhan Köseoğlu’nun sert şutu İskenderun Kalecisi’nin ellerinde kaldı. Uzatmalarda kontra atakla 2. gol arayışlarını sürdüren temsilcimiz Aksaray Belediyespor maçın sonlarına doğru risk alan İskenderun kalesinde tehlikeli üst üste tehlikeli ataklar gerçekleştirse de 2. gol için net pozisyonlardan yararlanamadı.  Uzatma süresinin son saniyesinde rakip İskenderunspor 1-1 eşitliği sağlayan golü 90+7’de Osman Şahin’in ayağından kaydetti. 

Maç sonunda taraftarlar Aksaray Belediyespor futbolcularını teselli etti. Orta hakemin kötü yönetiminden dolayı taraftar hakeme de tepki gösterdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk yarıda gol sesi çıkmadıÖnceki Haber

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Orta Vadeli Program onaylandıSonraki Haber

Orta Vadeli Program onaylandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar