Aksaray Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezine Kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezine Kavuştu
AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanlığı döneminde Hüseyin Altınsoy’un yoğun girişimleri sonucu Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezine kavuştu.

Sağlık yatırımlarını son derece önemsediklerini belirten Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi’ne Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulmasına dair teklifin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildiğini ve hazırlanan yönetmeliğin Resmi Gazetede yayımlandığını açıkladı.

 

Aksaray'a Yaptığımız Bu Sağlık Atılımı Bununla Sınırlı Kalmayacaktır 

Aksaray Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin gerekli şartları taşımasının ardından hasta kabulüne başlayacak olmasının mutluluğunu paylaşan Altınsoy, dün İl Başkanı, bugün ise milletvekili olarak geleceğin müreffeh Aksaray’ı için çalışmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Bilinmelidir ki Aksaray’a yaptığımız bu sağlık atılımı bununla sınırlı kalmayacaktır. Dün bu şehrin İl Başkanı olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz, bugün ise bir milletvekili olarak geleceğin müreffeh Aksaray’ı için kendimize şiar edindiğimiz, bir konudur. Bu sadece bir iyi niyet temennisi değildir. Hemşehrilerim bizden emin olsun” dedi. 

Tadilat işlemlerinin tamamlanmasının ardından ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hasta kabulüne başlayacağının altını çizen Altınsoy, “Ağız ve diş sağlığı ile ilgili lisans, lisansüstü, doktora ve uzmanlık öğrencilerine uygulamalı eğitim ve öğretim imkânları sağlayacak ve deneyim kazanmış sağlık personeli yetiştirecek. Ayrıca bilimsel çalışmalarda uygulanacak" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, YÖK Başkanına, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya, İl Başkanı Hamza Aktürk’e, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e ve süreçte emeği geçenlere teşekkür eden Altınsoy, “Türkiye Yüzyılında Aksaray’ımıza yatırım ve hizmetlerimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde artarak devam edecek” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saratlı Belediye Başkanı Türker, İcraatlarını Bir Bir SıraladıÖnceki Haber

Saratlı Belediye Başkanı Türker, İcraatl...

Aksaray'ın Doğalgaz Olmayan Bölgelerinde Çalışmalar BaşladıSonraki Haber

Aksaray'ın Doğalgaz Olmayan Bölgelerinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar