Aksaray'ın Doğalgaz Olmayan Bölgelerinde Çalışmalar Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'ın Doğalgaz Olmayan Bölgelerinde Çalışmalar Başladı
Aksaray’ın Topakkaya, Sağlık beldesi ve Kırımlı ve Bahçesaray mahallelerimizde doğalgaz altyapı çalışmalarının başladığını aktaran AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, diğer beldelerde de çalışmaların en kısa zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

Aksaray’ı hem bölgede hem de ülkede her alanda yukarıya taşımak ve örnek teşkil edecek bir il konumuna getirmek için gayretlerinin olanca hızıyla devam ettiğini belirten Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yatırımların devam ettiğini vurguladı.

 

Göstermiş Olduğumuz Hassasiyetin Karşılık Bulması, Aksaray'ımız İçin Oldukça Sevindiricidir 

Aksaray’ın ilçelerine kazandırılan doğalgaz konusundaki çalışmaları beldelere kadar ulaştırmanın haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Aydoğdu, “Hükümetimizin her alanda seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlar da bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir. Aksaray’ımız için göstermiş olduğumuz hassasiyetin karşılık bulması, çabalarımızın ve takiplerimizin cevap bulması hepimiz için, en önemlisi de Aksaray’ımız için oldukça sevindiricidir” dedi.

 

Doğalgaz Dağıtım Hattının Tüm Hemşehrilerimize Ve Bölgemize Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim 

BOTAŞ’ın ve dağıtım şirketlerinin belli bir programı olduğunu, Aksaray olarak bu programın öne alınması ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e önemli girişimlerde bulunduklarını ve buna olumlu cevaplar aldıklarını dile getiren Aydoğdu, “Aksaray’ımızın farklı noktalarına birçok hizmeti ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. İlçelerimizden sonra beldelerimize de doğalgazın gelmesi hep hayalimizdi. Biz bu hedefe giderken İl Başkanlığı döneminde şu an Milletvekilimiz olan Hüseyin Altınsoy, İl Başkanımız Hamza Aktürk ve teşkilatımızla defalarca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızı ziyaret ettik. Aksaray’ımızın beldelerinin de doğalgaza olan ihtiyacı konusunu bakanımıza arz ettik. Sağ olsunlar gerekli yerlere talimat verdiler ve çalışmalar başladı. Sağlık beldesi ve Kırımlı ve Bahçesaray mahallelerimizde başlayan doğalgaz dağıtım hattının şimdiden tüm hemşehrilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Desteklerini ve emeklerini Aksaray’dan hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’e, BOTAŞ yetkililerine, doğalgaz dağıtım firmasına ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezine KavuştuÖnceki Haber

Aksaray Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığ...

TÜİK Açıkladı: Okuma Yazma Bilenlerin Oranı Geçen Yıl ArttıSonraki Haber

TÜİK Açıkladı: Okuma Yazma Bilenlerin Or...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar