Aksarayspor’da transferleri hız kesmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksarayspor’da transferleri hız kesmiyor
Başkan Hamit Özkök yönetimindeki Aksaray Belediyespor transfer komitesi 2021-22 TFF 3.Ligi’nde şampiyonluğa gidecek kadroyu belirlemek için ince eleyip sık dokuyor.

İç transferlerde birçok sporcu ile yeniden anlaşan 68 Aksaray Belediyespor gözünü şampiyonluk yolunda önemli transferlere çevirdi. Bu kapsamda yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmek için güçlü bir yönetim oluşturan temsilcimiz Aksaray Belediyespor dış transferlerde stoper Muhammed Can ve Adıyamanspor’da Şampiyonluk yaşayan sol bek Serkan Yıldız’ı kadrosuna dahil etti. Daha önce de iç transferde sol bek Vehbi Furkan Yıldırım, Sağ bek Necmi Çoban ve ön libero-orta saha oyuncusu Gürcan Gözüm ile anlaşılmıştı.

Serkan Yıldız Kimdir?

Geçen yıl Adıyaman 1954 forması giyen ve şampiyonluk yaşayan 23 yaşındaki Serkan Yıldız’ı siyah beyazlı renklere bağladı. Serkan Yıldız geçen sezon Adıyaman 1954 ile 27 maça çıkarken 26 maça ilk 11’de sahadaki yerini aldı. Serkan Yıldız görev aldığı maçlarda ise 2341 dakika sahada ter dökerken 2 kez ’de gol sevinci yaşadı. Siyah beyazlı temsilcimizin kadrosuna dahil ettiği 23 yaşında ve 178cm boyundaki genç sol bek Serkan Yıldız futbol kariyerinde TFF 3 ligde 38 maç 2 gol, TFF 2.ligde 9 maç 1 gol, Ziraat Türkiye kupasında 2 maç olmak üzere 49 resmi maçta forma giydi.

İstanbul’da 1 Mart 1998 yılında dünyaya gelen genç oyuncu futbol kariyerine Kayserispor alt yapında başladı. Futbol serüveninde Velimeşe ve Adıyaman 1954 takımlarında futbol heyecanı yaşarken Velimeşe ve Adıyaman takımlarında şampiyonluk yaşadı.

Muhammed Can Kimdir?

Geçen sezon 3. Lig’de Play-Off heyecanı yaşayan Muhammed Can Ofspor forması ile 24 maçta ter döktü. 188 cm boyundaki genç stoper Ofspor forması ile görev aldığı 24 maçta 1766 dakika sahada kalırken 2 kez de gol sevinci yaşadı. Siyah beyazlı temsilcimizin yeni transferi Muhammed Can futbol kariyerine Balıkesir’de başladı. Profesyonel futbol hayatında Balıkesir, Beşiktaş Turgutlu, Düzce ve son olarak Ofspor takımlarında forma giydi. Profesyonel futbol heyecanında 102 maçta ter dökerken 5 kez gol attı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 5 maç 3. Lig’de 97 maçta 5 gol kaydetti. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SULTANHANI İLÇESİ 75 YIL CUMHURİYET ORTAOKULU KALORİFER KAZANI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİÖnceki Haber

SULTANHANI İLÇESİ 75 YIL CUMHURİYET ORTA...

1989 kadın voleybol takımından buruk vedaSonraki Haber

1989 kadın voleybol takımından buruk ved...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar