Ali Abbas Ertürk'ten Yüksel Çelik'e Zehir Zemberek Sözler: Adam Gibi Devlet Memurluğu Yapın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Fenerbahçe-Konyaspor maçında atılan "hükümet istifa" sloganlarına tepki gösterdi. Çelik'in yaptığı açıklamaya, CHP Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ali Abbas Ertürk'ten zehir zemberek bir yanıt geldi. 

 Fenerbahçe-Konyaspor maçında tribünlerden hükümete tepkiler dinmek bilmedi. Türkiye'nin gündemine oturan tezahüratların ardından Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, şöyle bir açıklamada bulundu:

Krizden Beslenen Vampirler

"Fenerbahçe -Konyaspor maçındaki birtakım namus fukarası, ahlaksız bir güruh hükümet istifa diye bağırıyor. Türkiye’nin kaymağını yemeye alışmış, krizden ve sisli havadan beslenen bu vampirlere ben şunu demek istiyorum;

6 Şubat günü 13:10’da Sn. Valimiz ile birlikte ikinci depreme Elbistan’da yakalandık. Az daha araçlarımızın içinde bir dakika farkla enkazın altında kalmaktan kurtulduk. Ve o günden bu yana Elbistan’dayız. İki gün bir ekmek bile yemedik, dört gün araçta yattık. Sonra bir Anaokulunda sünger bir yatakta yatabildiğimiz kadar yatıyoruz. Bu hiç önemli değil, bu vatana bu millete feda olsun. Çocuklarımızın yüzünü görmedik ve sesini duymadık. Çünkü burada kurtarılması gereken can ve yapılması gereken çok işlerimiz var. 

Yirmi gündür bizim Valimiz ve bizler başta olmak üzere tüm bakanlarımız, Valilerimiz Milletvekillerimiz, tüm kamu görevlileri STK’lar deprem bölgesinde. Peki siz neredesiniz? Ben de FB kongre üyesiyim. Ben deprem anından bu yana buradayım. Milyonlarca FB sevdalıları da deprem bölgelerinde (tabi diğer takımların taraftarları da) çocuklarımı görmeye İstanbul’a bile gelemedim ve gelmedim.

Bu kadar acı varken, maçta bu kadar emeği görmemek ve çok iğrenç bir şekilde yalan dolan demek insanlığa sığar mı? İnsan olana yakışır mı? İnsanlığını kaybetmiş zavallılar demek istemem ama siz ne zaman bütün değerlerinizi askıya aldınız, o değerlere kırmızı kart gösterdiniz. Yazıklar olsun. Size inat bu millet devletiyle milletiyle kısa sürede yaralarını saracak ve ayağı kalkacak."

Derhal Devlet Memurluğundan İstifa Edin

CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Abbas Ertürk de Çelik'in açıklamalarına çok sert bir yanıt vererek, şunları söyledi:

“Büyük bir deprem felaketi yaşıyoruz. Bu deprem felaketi kadar büyük bir arsızlık aymazlık ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımız soğukta inim inim inlerken, çadır diye ülkeyi ayağı kaldırırken, Kızılay başkanının çadır satmasına tanık olduk. Bir başka aymazlık ise ilimizde görev yapan il özel idaresi sekreteri Yüksel Çelik bir futbol maçında hükümeti istifaya çağıranlara yönelik Cumhurbaşkanının memuru gibi davranarak, onun kadar ağzı ve dili bozuk bir şekilde kötü bir üslupla bir açıklama yapması. Hükümeti istifaya çağırmak ne zamandan beridir namussuzluk olmuştur?

Sayın Yüksel Çelik'e soruyorum. Neymiş efendim Elbistan’da süngerde yatmış. Yazıktır kıyamayız sana. Yapılan 5 yıldızlı oteller sizin beceriksizliğiniz olduğu için süngerde yattınız. İnsanlar sokakta üstüne battaniye bulamadan üstü açık yatıyordu siz yine de de sünger bulabilmişsiniz. Beyefendi çocuğunun sesini 15 gündür duyamamış sizin kötü yönetiminizden sizin beceriksizliğinizden, imar aflarınızdan dolayı insanlar çocuklarının seslerine ömür boyu hasret kalacak sayın sekreterimiz.

İnsanların acısı tazeyken böyle bir açıklamayı siz nasıl yaparsınız? Neymiş efendim enkaz altında kalmaktan 1 dakika arayla kurtulmuş. 20 gündür insanlar yakınlarının, sevdiklerinin cenazesini bulamıyor Yüksel Çelik. Sen bir dakika ara ile kurtulmuşsun insanlar yakınlarının sevdiklerinin henüz cesedine ulaşmış değil. İnsanlar bu acısını yaşarken bu yaptığınız aymazlıktan dolayı derhal devlet memurluğundan istifa edin derhal. Bu şekilde devlet memurluğu olmaz. Siyaset yapacaksan formanı giyer istediğin partide siyasetini yaparsın.

İnsanların acısına bari saygı duyun senin çok savunduğun hükümet, bugün para ile çadır satıyor. Bugüne kadar büyük bir felaket yaşıyoruz milli birlik ve bütünlüğümüz adına Antakya’da gözlerimle gördüğüm rezalet konusunda tek kelime tek cümle tek satır açıklama yapmadım. Ama bu aymazlığınız yeter! Devlet memuruysanız adam gibi devlet memurluğunuzu yapın, siyasetçiyseniz çıkarın formanızı karşıma çıkın hesaplaşalım." Haber Bülteni 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Valiliğinden Açıklama: "Hasan Dağındaki Sensörlerde Volkanik Hareketlilik Yok"Önceki Haber

Aksaray Valiliğinden Açıklama: "Hasan Da...

Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhurbaşkanımıza Güveniyor, Kararlarına Da Gönülden Destek Veriyor”Sonraki Haber

Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar