Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhurbaşkanımıza Güveniyor, Kararlarına Da Gönülden Destek Veriyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhurbaşkanımıza Güveniyor, Kararlarına Da Gönülden Destek Veriyor”
AK Parti Aksaray İl Başkanvekili Mehmet Ali Koyuncu, depremin etkilendiği 11 şehirde tüm vatandaşların bir yıl içinde yuvalarına kavuşacağını ifade ederek,  “Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” değerlendirmesinde bulundu. 

 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma ve büyük can kaybına yol açan “asrın felaketi”, tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. 

AK Parti İl Başkanvekili Koyuncu, Türkiye’nin depremiyle, yangınıyla, seliyle ve diğer tüm tehditleriyle zorlu bir coğrafyada olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını belirterek, devletin bütün imkân ve kabiliyetiyle seferber olduğunu, tüm çalışmaların hızlı ve planlı bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı.

Bir Yıl İçinde Vatandaşlarımız Güvenli Yuvalarına Kavuşacak

Depremin ilk anından itibaren bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremin yaralarının sarılmasına yönelik iyileştirme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkanvekili Koyuncu, “Deprem bölgelerinde uygun alanlarda oluşturulan çadır kentler; sağlık, hijyen ve güvenlik şartları dikkate alınarak kurulmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde depremin etkilediği tüm illerin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak geniş bir program hazırlanmıştır. AK Parti iktidarında bugüne kadar yaşanan afetlerde nasıl ki kısa sürede yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildiyse, Allah’ın izniyle aynı şekilde 11 ilimizde de tüm vatandaşlarımız bir yıl içinde güvenli yuvalarına kavuşacaktır. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” dedi.

Şehirlerimizi Depreme Dayanıklı Bir Şekilde İnşa Edeceğiz

“Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir” diyen Koyuncu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Mart ayında 200 bin konut ve 70 bin köy evi olmak üzere ilk etapta 270 bin konutun yapımına başlanacağını duyurdu. İnşallah bir yıl içinde vatandaşlarımız yuvalarına kavuşmuş olacaktır. Yıkılan şehirlerimizi yeniden depreme dayanıklı bir şekilde ihya ve inşa edeceğiz. Bu vesile ile tekrar hayatını kaybeden her bir kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rabbimiz, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun. Bizlere bir daha böylesi acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Abbas Ertürk'ten Yüksel Çelik'e Zehir Zemberek Sözler: Adam Gibi Devlet Memurluğu YapınÖnceki Haber

Ali Abbas Ertürk'ten Yüksel Çelik'e Zehi...

Gollü Hazırlık Maçını KaybettikSonraki Haber

Gollü Hazırlık Maçını Kaybettik

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar