Gollü Hazırlık Maçını Kaybettik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gollü Hazırlık Maçını Kaybettik
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, hafta sonu Cumartesi günü saat 14’de Ahi Evran stadyumunda hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldiği Kırşehir FK maçını 3-2 kaybetti.

 Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Kahramanmaraşlı merkezli depremlerden dolayı lige verilen aranın ardından 15 Şubat’ta bir araya gelerek çalışmalara yeniden başlamıştı. Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde yapılan antrenmanlara takımda yer alan tüm futbolcular katılmışlardı.

Cumartesi günü oynanan hazırlık maçında bütün futbolcular forma giyme şansı buldu. Maçın 90. Dakikası karşılıklı ataklarla ve gollerle geçerken maçı izlemeye gelenlere bol gollü bir karşılaşma izlettiler. 90. Dakika sonunda ise gülen taraf 3-2’lik skorla Kırşehir FK takımı oldu. 68 Aksaray Belediyespor için bu hazırlık maçı Bergama maçı için çok verimli geçti. Hafta sonu 4 Mart Cumartesi günü Bergama ile deplasmanda karşılaşacak. Kırşehir FK takımı 2.lig Kırmızı grupta 25 puanla 12’nci sırada yer alırken, siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ise 3.Lig 3. Grupta 43 puanla 2’nci sırada yer alıyor.

TFF 3. Lig Maç Programı Açıklandı

Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu ara verilen TFF 3. Lig müsabakalarının 4-5 Mart 2023 tarihlerinde yeniden başlatılmasına karar verilmişti. Temsilcimiz 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’a konuk olacak. 12 Mart Pazar Günü ise kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk yolundaki ciddi rakiplerinden Çankaya FK kulübü ile karşılaşacak. Haber: Sedef Nazlı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhurbaşkanımıza Güveniyor, Kararlarına Da Gönülden Destek Veriyor”Önceki Haber

Başkanvekili Koyuncu: “Milletimiz Cumhur...

Uyuşturucuya Aksaray'da Geçit Yok: 5 Şahıs Yakayı Ele VerdiSonraki Haber

Uyuşturucuya Aksaray'da Geçit Yok: 5 Şah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar