Altın Kızlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altın Kızlar Yeni Sezona Hazırlanıyor
TVF Kadınlar 2.Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksaray 1989 SK Kadın Voleybol takımı 9 Ekim’de başlayacak olan ligin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Türkiye Voleybol federasyonu tarafından 9 Ekim’de başlatılması kararı alınan Kadınlar 2.Lig 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Aksaray 1989 SK 3 hafta önce file ile buluştu. Baş antrenör Ahmet Uras eşliğinde fileyle buluşan altın kızlar yenilenen kadro ile ilk maçta evlerinde konuk edecekleri Kayseri maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçen sezon play-off yarı finalinde elenerek ligde kalan altın kızlar bu sezona emin adımlarla hazırlanırken hem ilk maçta mutlak galibiyet hem de sezona güçlü giriş yapmak istiyor.

İlk maç Aksaray’da

TVF tarafından alınan kararla temsilcimiz Aksaray 1989 SK ilk maçta Kayseri’yi Atatürk Spor Salonunda konuk edecek. İlk maç hazırlıklarına Dağılgan Spor Tesislerinde bulunan Merkez Spor Salonu’nda devam eden altın kızlar antrenmana 17.30’da başladı. Ahmet Uras’ın öğrencileri düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yaklaşık 1 saat süren taktik çalışması yaptı. 1 buçuk saat süren antrenmanın ardından Baş antrenör Ahmet Uras takımın yeni bir oluşuma girdiğini anlattı. Yeni transfer arayışlarının devam ettiğini belirten Uras, bu sezon bir üst lige çıkmak için daha çok çalışılması gerektiğinin altını çizdi.

Uras, “Mutlaka lige çıkacağımıza inanıyorum”

Ligin geçen sezondan daha zor olacağını belirten Ahmet Uras, mutlaka lige çıkacaklarını belirterek, “Şimdi bu sene ligimiz biraz daha zor olacak. İlk maçımız 9 Ekim’de burada Kayseri ile biz başlıyoruz. Gerçekten bu sene buradan play-off turuna kalabilirsek buradan kalan takım mutlaka lige çıkacağına inanıyorum. Geçen sene de karşılaştığımız takımların hemen hemen hepsi lige çıktı. Yani inşallah bu sene lige çıkan biz oluruz. Kadro olarak bir kadro kurduk ama eksiklerimiz var onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar takımımıza uyum sağlayacak daha çok takım oyunu oynayacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Başkanımızı biliyorsunuz elinden gelen desteği de veriyor. Bizim amacımız da onun desteğini esirgememek ve bu takımı bir üst lige çıkarmak” dedi.

Uras, “Bu sene kaliteli takımlar var”

Geçen sezona göre bu yıl 2 ilden ve çevre illerden kaliteli takımların lige katıldığını belirten Uras, “Bu sene lig biraz daha kuvvetli Adana, Mersin takımları da ligimize dâhil olunca şimdi orada da iddialı takımlar var. Niğde takımı olsun, Adana İmamoğlu olsun, Adana’nın diğer takımları olsun, burada kendi Kuzeyborumuzun alt yapısı var böyle gerçekten kaliteli takımlar var. Bu sene çok güzel maçlar oynayacağız ve seyirciye izleteceğiz. Ondan kesin eminiz” diye konuştu.

Uras, “Hazırlık dönemi gayet iyi geçti”

Hazırlık döneminin iyi geçtiğini ve takım oyunu oynayan bir takımın oluşturulacağını belirten Uras, “Şimdi hazırlık dönemimizi bitirdik zaten bu haftadan itibaren yavaş yavaş hazırlık maçlarına dönüyoruz. Dediğim gibi 9 Ekim’de de Kayseri ile başlıyoruz. Hazırlık dönemimiz gayet iyi geçti. Oyuncuların uyumu iyi dediğim gibi daha çok takım oyunu oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'nin Faturası Taraftara Mı Kesiliyor?Önceki Haber

Osmaniye'nin Faturası Taraftara Mı Kesil...

Bina onarım işi yaptırılacakSonraki Haber

Bina onarım işi yaptırılacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar