Osmaniye'nin Faturası Taraftara Mı Kesiliyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'nin Faturası Taraftara Mı Kesiliyor?
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un ligin ilk haftasında konuk ettiği Osmaniyespor maçındaki saha olaylarının ardından bir taraftar grubu stada alınmayınca spor kamuoyunda olayların faturasının taraftara kesilip kesilmediği merak konusu oldu.

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un ligin ilk haftasında konuk ettiği Osmaniyespor maçında ilk kez satışa çıkan loca koltuklarında yerini alan sporseverler beklenmedik olayla yüz yüze geldi. Yönetim kurulu üyeleri dışında loca olarak koltuk satın alan sporseverler ile Osmaniyespor yönetimi arasında kendisini gazeteci olarak tanıtan bir şahsında kaçak olarak protokol locasına girip kavga etmesine taraftarlarda dahil oldu.

Çevik Kuvvet ve Spor Şube ekiplerince olaylar yatıştırılırken, TFF gözlemcileri 7 farklı maddede 2 kulübü de PFDK'ya sevk etti. İkinci maçında deplasmanda galibiyet alan takımlarını evlerindeki 3.hafta maçında yalnız bırakmak istemeyen Ergenekon Taraftar Grubu, Dağılgan Stadı önünde hayatlarının şokunu yaşadı. 3.hafta karşılaşmasında protokol tribünü yanındaki tribüne alınmayacaklarını duyan taraftarlar olayların sorumlusu olan yönetici ve loca koltuğu satan danışmanlara tepki gösterdi. Tribünden uzaklaşan Ergenekon grubu sosyal medya hesaplarından hem yönetime hem de stadyum sorumlularına çağrıda bulundu.

Ergenekon, "Tek Sorumlu Biz Miyiz?"

Yurtları olarak tanımladıkları tribüne geri dönene kadar tepkilerinin devam edeceğini belirten Ergenekon Taraftar Grubu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 68 Aksaray Belediye Spor kulübü yöneticilerine açık uyarımızdır. Yurdumuza dönene kadar sevdamızı dışarıdan desteklemeye devam edeceğiz son maçta olduğu gibi ona da müdahale ederseniz her hafta çoğalarak gözlerimiz ve kalbimizle destekleyeceğiz ama herkese her  şeye rağmen  takımımızı hep destekleyeceğiz. Tabii bu takımın gerçek sahipleri olan taraftarlar olarak yönetime sorularımızda olacak diyen Ergenekon taraftar grubu  “Osmaniye Spor maçında rakip takım ile bizim taraftar grubunu yan yana oturtarak tribün olaylarının çıkmasında ve bu kadar büyümesinde kendinizi sorumlu tutuyor musunuz ? yoksa yağmur çamur yakın uzak demeden sevdasının peşinde koşan, çorba parasını bile çok gördüğünüz yüce Aksaray Spor taraftarını cezalandırarak ihaleyi onlara mı yıkıyorsunuz?" sorularını sosyal medya hesaplarında takipçileriyle paylaştılar. Taraftarlar, kendisini gazeteci olarak tanıtan şahsın ve locada yer satın alarak olay çıkaranların faturasının kendilerine kesilip kesilmediğini sorguluyor. 

Haber: Yavuz Akkan


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırıkkale’de Düzenlenecek Bisiklet Turu Etkinlikleri İçin Geri Sayım BaşladıÖnceki Haber

Kırıkkale’de Düzenlenecek Bisiklet Turu...

Altın Kızlar Yeni Sezona HazırlanıyorSonraki Haber

Altın Kızlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar