Altınsoy: Öğretmenlerimiz Güçlü Bir Geleceğe Işık Tutuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınsoy: Öğretmenlerimiz Güçlü Bir Geleceğe Işık Tutuyor
Öğretmenliğin bedelinin hiçbir şekilde ölçülemeyecek kadar saygın ve bir o kadar da fedakârlık gerektiren kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bilginin merkezinde olan öğretmenlerin, Türkiye’nin ileri seviyelere gelmesinde büyük emekleri olduğunu iletti.

 Öğretmenlik mesleğinin sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri okullarda öğrencilere aktarmak olmadığına değinen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, Vatan ve Millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimizdir. Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerimiz öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirmektedir. Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesinde eğitimcilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir” dedi. 2023 hedeflerine toplumu taşıyacak olan gücün, tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, dinamik, açık fikirli, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesiller olduğuna işaret eden Altınsoy, “Öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir. Bizler de öğretmenlerimizi her açıdan güçlendirmeye, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya, özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya, huzur ve refah içinde yaşamalarına büyük önem veriyoruz” dedi.

Altınsoy, mesajını şu ifadelerle noktaladı: “Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, Aksaray’ımızda ve vatanımızın dört bir yanında büyük fedakârlıklarla görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.” Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Öğretmenlik Gücünü Sevgiden Alan Bir Meslektir”Önceki Haber

“Öğretmenlik Gücünü Sevgiden Alan Bir Me...

“Öğretmenlerin Aydınlık Yüzleri Çocukların Ruhuna Işık Saçıyor”Sonraki Haber

“Öğretmenlerin Aydınlık Yüzleri Çocuklar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar