Asoder’li Oyuncular İle Sponsorlar Akşam Yemeğinde Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asoder’li Oyuncular İle Sponsorlar Akşam Yemeğinde Buluştu
<p>&nbsp;&ldquo;Muradım Alamadım K&ouml;y&uuml;&rdquo; adlı tiyatro oyunun oyuncuları ile oyunun sponsorları 30 Kasım g&uuml;n&uuml; saat 18:30&rsquo; da Uluırmak Uygulama Oteli&rsquo;nde akşam yemeğinde buluştu.</p>

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Aksaray Sosyal Oluşum Derneği Başkanı aynı zamanda oyunun yönetmeni Polat Oğuz; “Aksaray’da yerel tiyatronun gelişmesine katkı sağlayan, sanatın ve sanatçının dostu olan sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Tiyatroyu sadece sevmek yetmez. Tiyatro sabır, disiplin, devam, özveri ve  yetenek isteyen meşakkatli bir sanat dalıdır. Öğretmenlerden oluşan oyuncu kadromuz  bu kriterleri layıkıyla yerine getirerek, gösterdikleri üstün performansla izleyicilerden tam not aldı” dedi.

 

“Tiyatronun Gelişimine Katkı Sağlıyor”

 

Başkan Oğuz “Emek verip zaman ayırarak ortaya çıkardığımız oyunumuzun takdir edilmesi bizi ziyadesiyle memnun etti. 23 Kasım’da sahnelediğimiz oyunumuzda salon hıncahınç doldu. Yer  bulamadığı için geri dönenler oldu. Gelen yoğun talep üzerine, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle, engelliler, gaziler, huzurevinde ve  bakımevinde kalanlar, oyunumuza gelip yer bulamayarak dönmek zorunda kalanlar için 5 Aralık Çarşamba günü  Aksaray Kültür Merkezi’nde saat 19:30 tekrar sahneleyeceğiz. Aksaray Sosyal oluşum Derneği (ASODER) olarak Aksaray’ımızda yerel tiyatronun gelişmesi, sosyo-kültürel  alanlarda  etkinlikler yapılması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz. Derneğimizin öğretmen üyeleri şimdiye kadar ‘Bir Öğretmenden Daha Fazlası’ olmak için çalıştılar bundan sonra da azimle çalışmaya devam edecekler” ifadelerini kullandı.

 

Herkese Teşekkür Etti

 

Oğuz ayrıca “Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen tüm sponsorlarımıza, desteklerini esirgemeyen Cahit Zarifoğlu Ortaokulu Müdürü Bahri Çetin’e , Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan’a, Aksaray Kültür Merkezi Müdürü Mustafa Seçilmiş’e, ASODER ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz”  şeklinde konuştu.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekten sonra sponsorlara teşekkür mahiyetinde plaketleri takdim edildi. Haber: M. Erhan BÖLÜKBAŞ

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kokoreç Severleri Mutlu Edecek HaberÖnceki Haber

Kokoreç Severleri Mutlu Edecek Haber

Ülkücü Gençlik “Deliler Fatih’in Fermanın’daSonraki Haber

Ülkücü Gençlik “Deliler Fatih’in Fermanı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar