ATB TARIM KAMPINI AĞIRLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATB TARIM KAMPINI AĞIRLADI
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığının organizasyonu kapsamında Aksaray’da düzenlenen Tarım Kampı’nı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Aksaray Ticaret Borsası’nda kampa katılan gençlerle buluştu.


 
“AMACIMIZ GENÇLERİ PROJELERE YÖNLENDİRMEK”

 Aksaray Ticaret Borsası’nda gençlerle bir araya gelen Gençli ve Spor Bakanı Yardımcısı Baydaş  kampları çok önemsediklerini belirterek “Farklı temalara sahip  bir çok kamp yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Aksaray’da düzenlenen Tarım Kampı çok önemli bir kamp. Bugün dünyada gıda stratejik bir önem ve konuma sahip. Türkiye tarım alanında kendi kendine yeten bir ülke konumunda. Dünyada ve ülkemizde zaman zaman gıda konusunda yaşanan sıkıntıları hep birlikte gördük. Örneğin Katar’da bir gıda sorunu yaşandı. Ülkeler ve dünya için gıda sorununun sadece ufak bir örneğini yaşadık. Siz gençlerin tarım kampında olmanız, tarıma yönelik çalışmaları yakından takip etmeniz, ilgi göstermeniz bizleri çok mutlu etti” dedi. 
 
“KPSS YERİNE KENDİ PROJENİZİ HAYATA GEÇİRİN”
 
“Tarım, insanlığın olmazsa olmazı” diyen Baydaş “Bu kamplardan belki tarıma ilgi duyup, tarıma yönelenler olacaktır. Bu kampın amacını hedefine ulaştıracaktır. 1 milyondan fazla kişi KPSS Sınavına giriyor. Biz gençlerin KPSS sınavından çok kendi ilgi alanında iş yapmasını önemsiyoruz. Geçlerimizin projelerinin, iş ve hayallerinin bu kamplarda gerçeğe dönüşmesini temenni ediyoruz ve bu kamplarda çok güzel sonuçlar alıyoruz” diye konuştu. 
Çeşitli alanlarda ülkemizin farklı noktalarında 40’ı aşkın kamp bulunduğu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı yardımcısı İhsan Selim Baydaş bu güne kadar kamplara 250 binin üzerinde katılın olduğunu ifade etti. 
Aksaray Ticaret Borsası’nda gençlerin sorularını cevaplayan Baydaş gençleri Bakanlığa davet etti.
Aksaray Ticaret Borsası’nda 81 ilden 120’nin üzerinden genci ağırlayan Başkan Hamit Özkök  de gençlere aşure ve yemek ikramında bulundu. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticiler gücüne güç katıyorÖnceki Haber

Üreticiler gücüne güç katıyor

İHALE İLANISonraki Haber

İHALE İLANI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar