ATSO Başkanı Göktaş 4 Yılı Değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Başkanı Göktaş 4 Yılı Değerlendirdi
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları özetleyen yazılı bir açıklama yaptı.

ATSO’nun Aksaray’da yaptığı çalışmaların her alanda  örnek teşkil ettiğini savunan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş “2018 yılında göreve gelen yönetim kurulumuzla birlikte ilk hedefimiz olan Aksaray’ı sanayi kenti yapma yolunda attığımız adımlara ve yaptığımız projelere baktığımızda ülkemize ve şehrimize ne denli büyük katkılar sunduğumuz raporlarıyla ortadadır. Bugün TR 71 Bölgesinin gözdesi olan Ticaret ve Sanayi Odamızın projelerinden bahsedecek olursak, öncelikle Organize Sanayi Bölgemizdeki doluluk neticesinde yıllardır hayalimiz olan ilçelerde OSB Kurulmasını hayata geçirdik. Ortaköy, Eskil ve Sultanhanı’nda yapılacak olan Organize Sanayi Bölgelerimiz, şehrimizi ülkemizin en büyük sanayi illeri arasında yer almasını sağlayacaktır. Daha kurulum aşamasının onaylandığını kamuoyu ile paylaştığımızda onlarca yerli ve yabancı yatırımcı ilçe OSB’lerimizde yer almak için girişimlerde bulundular” dedi.

“Hizmet Birimi Sayımız Arttı”

Hizmet birimlerinin de arttırıldığını söyleyen Göktaş “Odamız hizmet birimlerinin sayısını artırarak hizmet alanımızı genişlettik ve 7 yeni birimimizi üyelerimizin hizmetine sunduk. İhracat Destek Ofisi, Üye Hizmet Merkezi, Hukuk Müşavirliği, Proje ve Danışmanlık Merkezi, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Mesleki Yeterlilik ve Meslek Komiteleri birimlerimiz üyelerimize alanlarında ücretsiz hizmet vermektedir. İhracat Destek Ofisimiz dış ticarete yönelmek isteyen üyelerimize, Hukuk Müşavirliğimiz Üyelerimize Ticari Davalarında Danışmanlık, Proje ve Destek Ofisimiz Devlet Destekleri, Hibeleri ve Projeleri, Meslek Komiteleri Birimimiz Komitelerimizin talepleri ve sorunlarında, Üye Hizmet Merkezimiz ise hızlı çözüm ile üyelerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Yeni inşa ettiğimiz 2 adet toplantı salonlarımızı şehrimizin kullanımına sunarak hizmet binamızda toplantı sayımızı 6’ya çıkardık” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UNİKOP’ta Bayrak DeğişikliğiÖnceki Haber

UNİKOP’ta Bayrak Değişikliği

“Cumhuriyet Döneminin İlk Eseri Kütüphane”Sonraki Haber

“Cumhuriyet Döneminin İlk Eseri Kütüphan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar