UNİKOP’ta Bayrak Değişikliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UNİKOP’ta Bayrak Değişikliği
KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Dönem Başkanlığı görevi Konya Teknik Üniversitesine törenle devredildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının öncülüğünde, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat’tan oluşan KOP Bölgesi illerindeki 13 üniversitenin iş birliği için oluşturulan KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği’nde (UNİKOP) dönem başkanlığı görevi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Konya Teknik Üniversitesine devredildi.

Rektörler Katıldı

Üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Konya Valisi Vahdettin Özkan, KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, UNİKOP üyesi olan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Aksaray, Kapadokya, Karamanoğlu Mehmet Bey, Kırıkkale, Kırşehir Ahi Evran, Konya Gıda ve Tarım, Necmettin Erbakan, Selçuk, KTO Karatay, Niğde Ömer Halis Demir ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörleri, KOP İdaresi teknik personeli ile üniversitelerin akademik ve idari personelleri katıldı.

“Üniversiteler Rehberlik Ediyor”

Törende konuşan Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Hedef belirleme ve o hedefleri uygularken sürekli iyileştirme yapmak, ilerlemenin olmazsa olmaz parçaları olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda bölgemizin öne çıkan özelliklerine, sorunlarına odaklanarak ortak çalışmalar gerçekleştirerek daha da güçleneceğimize inanıyorum. Bu anlamda KOP İdaremizi tebrik ediyorum, üniversitelerimiz de yine aynı şekilde çalışmalarıyla bizlere rehberlik ediyor. Üniversite, kamu ve sanayi iş birliği içerisinde yapılan faaliyetlerle güzel çıktılara dönüştüğüne inanıyorum. İlerleyen süreçlerde UNİKOP ile faydalı, verimli işler çıkacağına inanıyorum. Geçtiğimiz dönem UNİKOP Dönem Başkanı üniversitemize çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni dönem başkanı Konya Teknik Üniversitemize de başarılar diliyorum” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Aksaray Alparslan Türkeş’i Mesajlarla AndıÖnceki Haber

MHP Aksaray Alparslan Türkeş’i Mesajlarl...

ATSO Başkanı Göktaş 4 Yılı DeğerlendirdiSonraki Haber

ATSO Başkanı Göktaş 4 Yılı Değerlendirdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar