Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik Sloganımızla Yeniden Başlıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik Sloganımızla Yeniden Başlıyoruz”
AK Parti aday tanıtım toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Dr. Evren Dinçer, "Eser ve hizmet belediyeciliğimiz 31 Mart’tan sonra ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı ile devam edecek. Hazırız ve kararlıyız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un katılımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, aday tanıtım toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

"Halkımızın Gönlüne Girerek Çok Güzel İşler Yapacağız"

Yerel seçime kadar sahada olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dinçer, "5 yıldır şehrimizde çok güzel hizmetlerde bulunduk. 31 Mart seçimlerinden sonra Allah’ın izniyle yeni proje ve yatırımlarımızla halkımızın gönlüne girerek çok güzel işler yapacağız" dedi.

 

"Aksaray İçin Gerçek Belediyecilik Sloganıyla Hazırız ve Kararlıyız"

AK Parti Belediyeciliğinin bir markaya dönüştüğünü söyleyen Dinçer, "Cumhurbaşkanımızın manifestosunda belirtmiş olduğu gibi AK Parti Belediyeciliği, gönül belediyeciliği ile insanı merkeze alan, hizmet odaklı dürüst, adil ve şeffaf; kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanan hesap sorulabilir bir yönetim anlayışının adıdır. Bizde bu minvalden yola çıkarak ‘Aksaray İçin Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla hazırız ve kararlıyız diyoruz" sözlerini kullandı.

 

"Gecemizi Gündüzümüze Katarak Çalışacak, Mücadeleyi Bırakmayacağız"

Aksaray'a 5 sene içerisinde birçok hizmet kazandırdıklarını, 10 milyar lira değerinde 125 proje hayata geçirdiklerini, yeni dönemde de birçok projeye imza atmayı sürdüreceklerini belirten Dinçer, "Gerçek Belediyecilik anlayışı ile eser ve hizmet siyasetini kesintisiz şekilde sürdüreceğiz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak, mücadeleyi bir an bile bırakmayacağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi el ele, gönül gönüle, biriz ve beraberiz. Halkımızın her zaman ve şartta yanındayız" açıklamasında bulundu. Toplantıya katılım gösteren isimlere de değinen Dinçer, "Aday tanıtım toplantımızda heyecanımızı paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Belgin Uygur Hanımefendiye, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a, İl Başkanımız Hamza Aktürk, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, İl genel meclisi başkanımıza, meclis üyelerimize, önceki dönem il, ilçe başkanlarımıza, partimizin her kademesinde görev yapan teşkilat üyelerimize, basın mensuplarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Hizmetten Bahsedenler 20 Yıldır 'Hangi Aksaray' Sorusuna Cevap Vermekte Zorluk Çekmiyorlar mı?"Önceki Haber

"Hizmetten Bahsedenler 20 Yıldır 'Hangi...

"Otomotiv Sektörünün 3 Büyük Markasını, Aksaraylılarla Buluşturmanın Heyecanı ve Mutluluğunu Yaşıyoruz"Sonraki Haber

"Otomotiv Sektörünün 3 Büyük Markasını,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar