"Otomotiv Sektörünün 3 Büyük Markasını, Aksaraylılarla Buluşturmanın Heyecanı ve Mutluluğunu Yaşıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağaçlı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Ağaçlı, Opel, Peugeot ve Citroen markalarını Aksaray'a kazandırdıklarını, vatandaşların yoğun ilgisinin olduğunu ifade ederek, yedek parça ve servis hizmeti de sunduklarını söyledi.

Otomotiv sektörünün 3 büyük markasını Aksaraylılarla buluşturan Ağaçlı Otomotiv, kısa sürede inşaatı tamamlanan Opel, Peugeot ve Citroen markaları ile Aksaraylılara hizmet vermeye başladı.

 

"Yeni Markalarımızla Çok Daha İyi ve Başarılı İşler Çıkaracağız"

Aksaray ve bölgeye önemli bir yatırım kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Ağaçlı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Ağaçlı, "Otomobil sektörünün 3 önemli markasını, Aksaraylılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bilindiği üzere 10 yıl önce Fiat markasını grubumuza dahil etmiştik. 2024 Ocak ayı itibariyle de Opel, Peugeot ve Citroen markalarını grubumuza dahil ettik. Memleketimiz için hayırlı olsun. Yeni markalarımızla çok daha iyi ve başarılı işler çıkaracağımıza inanıyoruz" dedi.

 

"Aksaraylı Hemşehrilerimizin İlgileri ve Talepleri Var"

Ağaçlı Otomotiv bünyesinde hizmet verecek olan Opel, Peugeot ve Citroen markalarının satışının yanı sıra, yedek parça ve servis hizmetini de sunacaklarını belirten Cevdet Ağaçlı, "Ayrıca ikinci el araç alım satımı ile hizmet ağına sahip olacak bildiğiniz üzere Aksaray'da bu markalarımızın hiçbir faaliyeti yoktu. İlk defa Aksaray'da bu markalarla satışa başladık. İnşallah bu markaları en iyi seviyedeki hedeflere taşıyacağımıza inanıyorum, markalarımız talep de görüyor. Showroomlarımız açıldığı andan itibaren Aksaraylı hemşehrilerimizin ilgileri ve talepleri de var. Çeşit ve model fazlalığımız gayet iyi. Biz de en iyi hizmeti hemşehrilerimize sunarak markalarımızı temsil etmeye çalışıyoruz, mutluyuz ve heyecanlıyız" açıklamasını yaptı.

 

"Görkemli bir Açılış Yapmayı Planlıyoruz"

Güzel bir açılış yapmayı planladıklarına da değinen Cevdet Ağaçlı, "Ocak ayı itibarıyla markalarımızın otomobil severlerle buluşturuyoruz. Nisan ayı içerisinde görkemli bir açılış yapmayı planlıyoruz. Nisan ayı içerisindeki açılışımızı kamuoyumuzla paylaşacağız. Tüm halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik Sloganımızla Yeniden Başlıyoruz”Önceki Haber

Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Beledi...

Alzheimer Şehit Annesi, Her Şeyi Unutsa da Oğlunu UnutamıyorSonraki Haber

Alzheimer Şehit Annesi, Her Şeyi Unutsa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar