"Hizmetten Bahsedenler 20 Yıldır 'Hangi Aksaray' Sorusuna Cevap Vermekte Zorluk Çekmiyorlar mı?"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Hizmetten Bahsedenler 20 Yıldır 'Hangi Aksaray' Sorusuna Cevap Vermekte Zorluk Çekmiyorlar mı?"
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, 20 yıldır Aksaray'ı yönetenlerin şehrin kronik sorunlarını çözemediklerini ifade ederek, "Aksaray'ı yönetenler il dışına çıktıklarında, 'Aksaray belediye başkanıyım' dedikleri zaman, 'Hangi Aksaray' sorusu ile karşılaşmıyorlar mı?" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ve İl Başkan Yardımcısı Yasemin Turan Özdemir, basın ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ile görüş alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aksaray'da ilk kadın belediye başkan adayı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Pelinsu Yıldırım Demir, "2013-2016 yılları arasında Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanlığı görevi ile başlayan siyasi hayatımda, mensup olduğum partimin her kademesinde verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım" dedi.

2018 yılında il yönetim kurulu üyeliği ve 3. sıra milletvekili adaylığı sürecini yaşadığını söyleyen Pelinsu Yıldırım Demir, "2018-2020 yılları arasında CHP Kadın kolları Başkanlığı, yine 2020-2023 yıllar arasında Parti İl Başkan Yardımcılığı ve sekreterliği görevi üstlendim. Partimizin 2023 yılı kongresinde il disiplin üyeliği ve kurultay delegesi görevine getirildim" ifadelerini kullandı.

 

"Aksaray, 20 Yılı Aşkındır Çarpık Bir Kentleşme Yaşadı"

CHP'nin kendisini Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak göstermesinden dolayı büyük bir gurur yaşadığını söyleyen Demir, "Anadolu'nun kadim şehri Aksaray, 20 yılı aşkındır mevcut iktidarın elinde betonarme yapılarıyla Yeşil Aksaray isminden çok uzak çarpık bir kentleşme yaşadı. Şehrimiz, bölgemizdeki en önemli şehirlerden bir tanesi durumunda" açıklamasını yaptı.

 

"İktidarın Belediye Başkanları Ankara'dan Atandılar, Görev Süresi Bitince Ankara'ya Döndüler"

Kendisinin harita mühendisi olduğunu hatırlatan CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, "Planlı, geleceğe yönelik şehirler imar edilmesi gerekirken, geldiğimiz noktada Aksaray'ın 'hangi Aksaray' sorusu ile hala muhatap olduğunu görüyoruz. Musluklarından halkına bir bardak temiz suyu çok gören, ulaşım sorunu olan, trafik çilesi bitmeyen, çarpık bir kentleşmenin hüküm sürdüğü bir şehir görüntüsünden çıkamadık. 20 yılı aşkındır iktidar olan partinin belediye başkanları, Aksaray'a Ankara'dan atandılar, geldiler. Görev süreleri bitince tekrar Ankara'ya döndüler. Ankara'dan her gelen bize temiz su, ulaşım ve trafik çilesinin biteceği sözünü verdi. Ama 21 yıldır ne şehrimizi tanıtabildik ne de kronikleşmiş sorunlarımızı çözebildik" sözlerini kullandı.

 

"Aksaray Halkının Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yok"

"Aksaray halkının bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok" diyen Demir, "Ben inanıyorum ki bu şehri Aksaray'ın kadınları yönetecek. Aksaray'a bir kadın eli değecek. Halkı ile iç içe samimi bir yönetim anlayışıyla bu şehri tüm unsurlarımızla birlikte yöneteceğiz" dedi.

 

"Bu Seçimde CHP'nin Aksaray'da Pik Yapacağının Ayak Seslerini Bizler Duyuyoruz"

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan gezilerde büyük bir samimiyetle karşılandıklarını ifade eden Demir, "Sahanın neler söylediğini eminim diğer belediye başkan adayları da çok iyi biliyor. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aksaray'da pik yapacağının, beklentilerin çok çok üstünde bir başarı elde edeceğinin ayak seslerini bizler duyuyoruz. Örgütümüzle birlikte 31 Mart akşamına kadar tempomuzu yükselterek Aksaraylı hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip, çözümler üretmek için yorulmadan çalışacağız. Onların sesi olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

"Bu Sizin İçin Büyük Bir Siyasi Adım, Başarılar Diliyorum"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay da, Aksaray'ın tarihine ilk kadın belediye başkan adayı olarak ismini yazdıran CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir'e seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, "Bu sizler için gerçekten önemli ve büyük bir siyasi adım, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dileğinde bulundu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: “Şehrimizde Tek Bir Çürük Bina Bırakmayacağız”Önceki Haber

Başkan Dinçer: “Şehrimizde Tek Bir Çürük...

Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik Sloganımızla Yeniden Başlıyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “31 Mart’ta Gerçek Beledi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar