Başkan Dinçer Sözünü Tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer Sözünü Tuttu
Aksaray’da yapılamaz denen birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hamidiye Alaca Mahallesi’nde bir asırdır süren tapu sorununu çözüme kavuşturdu. Dinçer, "Vatandaşlarımıza yıllardır yuva yaptıkları yerlerin tapularını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 Hamidiye Alaca Mahallesi'nde yaşanan tapu sorunu çözüme kavuşturuldu. Belediyeye ait Hamidiye Alaca'da bulunan sosyal tesislerde düzenlenen tapu teslim törenine Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalle sakini katılım gösterdi.

"Mahalle Sakinlerimize Yuva Yaptıkları Yerlerin Tapularını Vermenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Tapu teslim töreninde konuşan Aksaray Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer, uzun yıllar süren tapu mağduriyetini giderdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, "Hamidiye Alaca Mahallemizde kuşaktan kuşağa tapu sorunlarının çözülmesini bekleyen  birçok mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız vardı. Yaklaşık bir asırdır kangren haline gelmiş çözüme kavuşturulamamış bir haldeydi. Konu bize geldikten sonra ekibimizle birlikte özel bir çalışma yaptık. Hamdolsun sorunu çözdük. Uzun süren çalışmalarımızdan sonra mahalle sakinlerimize yıllardır yuva yaptıkları yerlerin tapularını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İkinci Dönem İçin Müjdeyi Verdi

Tapu sorununun giderilmesiyle birlikte mahallelerin ve şehrin planlı büyümesinin önünün açılacağını ifade eden Dinçer, "Buradan bir müjdeyi de hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum Allah nasip ederse ikinci dönemimizde Somuncubaba, Yeni Sanayi, Yenimahalle, Kurtuluş, Bahçeli, Laleli ve Zafer Mahallelerindeki tapu sorunları içinde arkadaşlarımız çalışma başlattı. İnşallah önümüzdeki dönemde bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Tapu tahsis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından vatandaşlar evlerinin abonelik işlemleri ile taşınmazlarının alım-satımını yapabilecek. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yağmur Aksaray'ı SevindirdiÖnceki Haber

Yağmur Aksaray'ı Sevindirdi

Köylerimiz Unutulmuş İGM Üyeleri Resim Çektirip Oturmaktan Başka Bir Şey YapmamışlarSonraki Haber

Köylerimiz Unutulmuş İGM Üyeleri Resim Ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar