Başkan Dinçer: "Yaya Üst Geçidimiz, Akıcı Trafik Ve Güvenli Ulaşım İmkânı Sunacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: "Yaya Üst Geçidimiz, Akıcı Trafik Ve Güvenli Ulaşım İmkânı Sunacak"
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından Atatürk Bulvarı üzerine yapılacak olan Yaya Üst Geçit projesi için inşaat çalışmaları başladı.

 Şehrin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak noktasında en hızlı aksiyon alan belediyeler arasında yer alan Aksaray Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki AVM ve iş merkezleri önünde yaşanan yoğunluğu göz önünde bulundurarak yeni bir yaya üst geçit projesi planladı.

Atatürk Bulvarı ve Ereğlikapı Mahallesi arasında yaya ulaşımını kolaylaştıracak ve güvenli hale getirecek olan yaya üst geçidi, iki adet taşıyıcı kolon üzerine inşa edilecek. Yaya Üst Geçidi Projesi'nin yapılacağı alanda ilerleyen yıllarda sorun olmaması için altyapı çalışmaları da başlatıldı. Yaşlı, engelli ve yürüme zorluğu yaşayan vatandaşlar için de detayların düşünüldüğü projede, asansör ve yürüyen merdivenler bulunacak.

"Sürekli Yenilikçi, Çağın Şartlarına Uygun Projeler Planlıyoruz"

Halkın talep ve önerileri doğrultusunda planladıkları projeleri yeni dönemde de tek tek hayata geçireceklerini belirten Başkan Dinçer, "Şehrimiz Orta Anadolu’da en hızlı gelişen ve büyüyen şehirler arasında yer alıyor. Bu hızlı büyüme ile sürekli yeni ihtiyaçlar yeni yatırımlara gereksinim duyuluyor. Biz de bu büyüme hızına katkı sağlamak ve şehrimizin ihtiyaçlarını gidermek için sürekli yenilikçi, çağın şartlarına uygun projeler planlıyoruz.

Bu projelerimizden biri olan Yaya Üst Geçit Projesi için geçtiğimiz günlerde planlamalarımızı yaparak ihale sürecimizi tamamlamıştık. Bugün de inşaat çalışmalarına başladık. İnşallah planladığımız tarihler arasında inşaatımızı tamamlayarak burayı halkımızın hizmetine sunacağız. Yaya üst geçidi projemiz sayesinde hem halkımız güvenle ulaşım sağlayacak hem de trafik yoğunluklarının önüne geçilmiş olunacak. Bölge esnafımız için ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihsel Bağlamda Türkiye-Almanya İlişkileri AnlatıldıÖnceki Haber

Tarihsel Bağlamda Türkiye-Almanya İlişki...

"Turgut Amcamızın Merhameti, Hepimize Örnek Oldu"Sonraki Haber

"Turgut Amcamızın Merhameti, Hepimize Ör...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar