Başkanvekili Koyuncu: “Gün, Bir Kardeşimizi Nasıl Isıtabiliriz Diye Gayret Etme Günüdür"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkanvekili Koyuncu: “Gün, Bir Kardeşimizi Nasıl Isıtabiliriz Diye Gayret Etme Günüdür"
AK Parti Aksaray İl Başkanvekili Mehmet Ali Koyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bizlere ümitsizliğe kapılmak asla yakışmaz. Belediyelerimiz ve Aksaray teşkilatımız tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

 

İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Devlet ve millet olarak yaralarımızı daha önce sardığımız gibi bugün de saracağımıza hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır" dedi. 

Gün Birlik Olma, Türkiye İçin Tek Yürek Olma Günüdür

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilde yıkıma sebep olurken, Türkiye'nin tüm şehirleri gibi Aksaray da seferber oldu. AK Parti Aksaray İl Başkanvekili Mehmet Ali Koyuncu, "Deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte ilk andan itibaren seferber olduk. Teşkilat birimlerimiz kurtarma ve yardımlaşma koordinasyonunu sağlamak amacıyla deprem bölgesindeki AFAD ile irtibata geçmiştir. İlk günden bugüne Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz deprem bölgelerinde faaliyetlerini yürütmektedir. Deprem bilimcilerinin ifadesiyle, dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Valilik, Belediyelerimiz, STK’larımız ve Aksaray’ımız tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Tüm İmkânlarımızı Seferber Ederek Depremin Etkilerini Silmeye Çalışıyoruz

Aksaray’da tüm imkânların seferber edildiğini belirten Koyuncu, “Devletimiz, milletimiz afetin başladığı ilk andan itibaren deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ediyor. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla tüm bakanlarımız sahada. AFAD’ımız, Mehmetçiğimiz, polisimiz, tüm sivil toplum kuruluşlarımız, belediyelerimiz, teşkilatlarımız sahada. Tüm imkânlarımızı seferber ederek depremin etkilerini silmeye çalışıyoruz. Türkiye, deprem bölgesi için tek yürek oldu. Bu gayreti gösteren başta Aziz milletimize, Aksaray’ımıza, tüm belediyelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gün, Bir Kardeşimizi Nasıl Isıtabiliriz Diye Gayret Etme Günüdür

Günün tek ses olma günü olduğunu ifade eden Koyuncu, “Gün, birlik olma günüdür. Gün; ‘ama’sız, ‘fakat’sız bir kardeşimizi enkazın altından daha erken nasıl çıkartabiliriz’ bir kardeşimizi daha nasıl ısıtabiliriz diye gayret etme ve tek ses olma günüdür. Türkiye tek ses, tek yürek, tek bir nefes, tek bir beden, tek bir vücut olarak Allah’ın izniyle devletimizin gücüyle, milletimizin inancı ve desteğiyle bu depremin yaralarını da sıkı bir şekilde saracaktır" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Gönüllüleri Uyardı: Bölgeye Yalnızca Bilinçli Kişiler Gelmeli, Sağlam Bina YokÖnceki Haber

Aksaray Gönüllüleri Uyardı: Bölgeye Yaln...

Türkiye’de Tüm Spor Müsabakaları ErtelendiSonraki Haber

Türkiye’de Tüm Spor Müsabakaları Ertelen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar