Türkiye’de Tüm Spor Müsabakaları Ertelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’de Tüm Spor Müsabakaları Ertelendi
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, bütün spor organizasyonları durduruldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada 10-11-12-13 Şubat tarihlerinde Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oynanması gereken tüm profesyonel müsabakalar 17-18-19-20 Şubat tarihlerinde oynanacaktır dendi.

 Siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor bu hafta sonu maç olmadığı için hafta sonunu dinlenerek geçirecek. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle Cumhurbaşkanlığı kararıyla yedi gün süreyle milli yas ilan edilmiştir. Söz konusu depremler sonucu ne yazık ki büyük can kayıpları yaşadık. Birçok yaralımız ve hala enkaz altında kurtarılmayı bekleyen birçok vatandaşımız mevcut. Bu sebeplerle, tüm ülkemizi derin bir üzüntüye boğan bu deprem felaketinin ardından 07.02.2023 ve 12.02.2023 tarihleri arasında oynanması planlanan tüm profesyonel ve amatör müsabakalar Federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. 10-11-12-13 Şubat tarihlerinde Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oynanması gereken tüm profesyonel müsabakalar 17-18-19-20 Şubat tarihlerinde oynanacaktır. Sonraki haftalar buna göre planlanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Bakan Kasapoğlu: Tüm Spor Organizasyonları Durdurulmuştur

Yaşanan gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kasapoğlu, "Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkanvekili Koyuncu: “Gün, Bir Kardeşimizi Nasıl Isıtabiliriz Diye Gayret Etme Günüdür"Önceki Haber

Başkanvekili Koyuncu: “Gün, Bir Kardeşim...

Aksaray'dan Deprem Bölgesine Tam Destek: 110 Tır Bölgeye UlaştıSonraki Haber

Aksaray'dan Deprem Bölgesine Tam Destek:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar