Cesarete Bak! 37 Yıl 7 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezasından Aranıyordu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Ağaçören’de bir vatandaşın evine ateş edildikten sonra kapısının kırıldığını ihbar etmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olaya karıştığı tespit edilen dört kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Yakalananlardan 3’ü serbest bırakılırken bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Olay Ağaçören’e bağlı Avşar köyünde meydana geldi. Gece yarısından sonra Avşar Köyünde yaşayan M.Y. (49) isimli vatandaş 112 acil ihbar hattını arayarak, kimliği belirsiz şahıslarca evine silahla bir el ateş edildiğini, ateş edilmesi sonucunda evin odasının bir adet camının kırıldığı ve oda duvarında mermi izinin olduğunu, daha sonra şahısların evin giriş kapısını yumruk ve tekme atmak suretiyle kırarak olay yerinden plakasını göremediği siyah bir araç ile kaçtıklarını ihbar etti.

 İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Dedektifleri (JASAT) yaptıkları çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren kişilerin farklı illerde “Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı, Evden Hırsızlık, Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Özel Belgede Sahtecilik, Basit Cinsel Saldırı, Hükümlü ve Tutuklunun kaçması, 6136 S.K.M. ve Basit Yaralama” olmak üzere (30) ayrı suçtan aranan ve 37 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu anlaşılan S.A. (35) ile A.D. (37), İ.Y. (27) ve N.G. (42) isimli şahıslar olduğunu tespit etti.

1 Kişi Tutuklandı

Oluşturulan özel bir ekip ile Ankara İli Şereflikoçhisar İlçe merkezinde bir evde saklandıkları tespit edilen şüpheliler eve düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada “Gözaltına alınan şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece A.D. isimli şahıs serbest bırakılmış, İ.Y. ve N.G. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, S.A. isimli şahıs ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karabatak, “Türk-Kürt Kardeştir, Kürdistan Söylemini Kabul Etmiyoruz”Önceki Haber

Karabatak, “Türk-Kürt Kardeştir, Kürdist...

OSB’de İş İnsanlarını DinledilerSonraki Haber

OSB’de İş İnsanlarını Dinlediler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar