Ceviz Gitti Biçer Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceviz Gitti Biçer Geldi
Sezon başında büyük umutlarla göreve getirilen 3. Lig ve alt liglerde şampiyonluk görmüş Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in yönetiminde çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alan ve 3. Lig’de kendi grubunda 11. sırada bulunan 68 Aksaray Belediyespor’da fatura, Teknik Direktör Mustafa Ceviz’e kesildi.

"Şampiyonluk” parolasıyla yola çıkan ve Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in talepleri doğrultusunda transfer yapan 68 Aksaray Belediyespor’da üst üste alınan puan kayıpları sonucu Yönetim, Teknik Direktörü Mustafa Ceviz’den rapor istemiş, geçmiş olduğumuz hafta oynanan Düzcespor Aksaray Belediyespor maçı öncesi teknik irektörün değişmesi konusunda yönetim tam bir fikir birliğine varmıştı.

TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ
Haftasonu İstanbul temsilcisi Şilespor karşısında alınan ağır yenilgi sonrası Aksaray Belediyespor, yönetimi Teknik Direktör Mustafa Ceviz’le yolları ayırma kararını kamuoyuna duyurdu. Aksaray Belediyespor Kulüp Yönetimi geçtiğimiz sezon play-off maçları öncesi anlaştığı ve kısa bir dönem takımı çalıştıran Cüneyt Biçer ile yeniden anlaştı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kamuoyuna; Sevdiğim kıymet verip, emek harcadığımız, büyük keyifle, azimle ve umutla görev yaptığım ve burada 68 Aksaray Belediyespor’da da aynı heyecanla çalıştığımız Başkanımız Hamit Özkök ve yönetim kuruluna, her koşulda 12. Adam görevini iyi yapan taraftarlarımıza, futbolcularımıza, personellerimize, değerli basın mensuplarına bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Karşılıklı olarak ve anlaşarak ayrıldığımız 68 Aksaray Belediyespor Kulübü’ne ve camiasına sonsuz başarılar dilerim. Allah’a emanet olun. Teknik Direktör Mustafa Ceviz”  ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erel İktidar Vekillerine Seslendi: “Bakanlara Gidiyorlar,  Fotoğraf Çekiliyorlar Da Hizmet Nerede?”Önceki Haber

Erel İktidar Vekillerine Seslendi: “Baka...

Aksaray İli Eskil İlçesi Süt Üreticileri Birliği’nden İlanSonraki Haber

Aksaray İli Eskil İlçesi Süt Üreticileri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar