Çıtak: "Aksaray'ın Seyrini Değiştirecek Projelere İmza Atacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: "Aksaray'ın Seyrini Değiştirecek Projelere İmza Atacağız"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aratol ve TOKİ bölgesindeki mahalle sakinleriyle ve Pazar Pazarı esnafıyla buluştu. Başkan Adayı Çıtak, "Aksaray’ımızın geleceği için büyük bir vizyon ve kararlılıkla çalışacağız" dedi.

 "Aksaray'ımızın Geleceği İçin Büyük Bir Vizyon ve Kararlılıkla Çalışacağız"

Gösterilen yoğun ilginin sorumluluk duygusunu artırdığını ifade eden Çıtak, "Ziyaretlerimizde samimiyet, dürüstlük ve coşku var. Minnettarız ve bu desteğe layık olmak için, Aksaray’ımızın geleceği için büyük bir vizyon ve kararlılıkla çalışacağız" açıklamasında bulundu.

"Güvenilir ve Güncel Eğitim Olanakları ile Kurgulanmış Mahalle Kreşleri İnşa Edilecek"

Mahallenin sorunlarına çözüm üretmek, mahallede yaşam standartlarını yükseltmek için el birliğiyle çalışacaklarını söyleyen Çıtak, ‘Mahalle Kreşleri’ projesinden de bahsederek, "Çalışan annelerin hayatı Mahalle Kreşleri ile kolaylaşacak. Şehrin farklı mahallelerine çocukların bilişsel ve psikolojik eğitim süreçlerini bütünüyle karşılayabilecek, güvenilir ve güncel eğitim olanakları ile kurgulanmış Mahalle Kreşleri inşa edilecek. Üst düzey donanıma sahip bu kreşler profesyonel bir ekiple ve uygun fiyat politikası ile hizmet verecek. Kreşler çocukların eğitimine katkı sağlamanın ötesinde, özellikle çalışan annelerin gündelik hayatını kolaylaştıracak. Annelerin gözünün arkada kalmayacağı Mahalle Kreşleri bizimle hayat bulacak" ifadelerini kullandı.

"Aksaray'ın Seyrini Değiştirecek Projelere İmza Atacağız"

Mahallelerde farklı sosyal donatı alanlarının olacağını ve bu yönde de proje hazırlıklarının olduğunu ifade eden Çıtak, "Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal hizmetlere, kentleşmeden sanayiye Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelere imza atacağız. Herkesin söyleyecek bir sözü, sunacak bir fikri olacak. Şeffaf, katılımcı ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla MHP kadrolarımızla şehrimizi bütünleştirerek sorun ve problemlere çözüm getireceğiz" açıklamasını yaptı.

"Özlenen ve Beklenen MHP Belediyeciliğine 31 Mart'ta Kavuşacağız"

Pazar Pazarı ziyaretinde gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyan Çıtak, "Halkımızla kucaklaşıyoruz. Uzattığımız her elde, dokunduğumuz her omuzda ilk kez bu kadar samimi, bu kadar içten, bu kadar istekli bir karşılık buluyoruz. Biz boş vaatler vermek, göstermelik ziyaretler gerçekleştirmek derdinde değiliz. Derdimiz daha yaşanabilir bir Aksaray, daha modern bir Aksaray. İnanmadığımız hiçbir şeyi söylemiyoruz. Biz samimi olarak vatandaşlarımızın sorunlarını doğrudan dinliyoruz ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız da bunu çok iyi biliyor. 11 Ocak’tan bugüne gittiğimiz her hanede, her işletmede, her bölgede bunu net bir şekilde gördük. Aksaray’ın MHP kadrolarına olan özlemini, 3 hilalin gölgesindeki hizmet belediyeciliğine hasretini iliklerimize kadar hissediyoruz. Özlenen ve beklenen MHP belediyeciliğine 31 Mart’ta kavuşacağız. Sizler nasıl bizleri kucaklıyor, bağrınıza basıyorsanız. Bizler de sizleri kucaklayarak, sizlerin sesine kulak vererek el birliğiyle bu şehri yöneteceğiz" ifadelerine yer verdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Koçak: "Gübre Fiyat Farkının Yüzde 27'lere Kadar Çıkması Kabul Edilebilir Değildir"Önceki Haber

Başkan Koçak: "Gübre Fiyat Farkının Yüzd...

Evlerinde Resmen Fabrika Kurmuşlar!Sonraki Haber

Evlerinde Resmen Fabrika Kurmuşlar!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar