Çıtak: “Belediye Başkanlığını Kazandığım Andan İtibaren Parti Rozetini Çıkaracağım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: “Belediye Başkanlığını Kazandığım Andan İtibaren Parti Rozetini Çıkaracağım”
MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve beraberinde MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, İl Genel Meclisi üyeleri, Anadolu Ekspres Gazetesi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, bu süreçte basının öneminin büyük olduğunu vurgulayarak, destek istedi.

Anadolu Ekspres Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, hem seçim çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yaparken hem de gazete imtiyaz sahibi Harun Atalay ile görüş alışverişinde bulundu.

 

"Sıkılmadık El, Girilmedik Kapı Bırakmayacağız"

Ziyarette açıklamalarda bulunan MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, "Şehrimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla sürdürdüğümüz Belediye Başkanlığı adaylık süreci kapsamında ziyaretler yapıyoruz. Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden ziyaretlerimize devam edeceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

"Aksaray'ı Hak Ettiği Hizmete Kavuşturacak Kadrolarla Seçimden Zaferle Çıkacağız"

Belediye Başkan Adayı Çıtak, Milliyet Hareket Partisi'nin (MHP) Aksaray belediye başkan adayı olarak gösterilmekten dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek, "Aksaray Belediye Başkanı olarak ismimiz açıklandığı günden bu yana ben ve il yönetimimiz, parti teşkilatımız ile yoğun bir çalışmaya başladık. Gördüğümüz teveccüh gerçekten bizi çok mutlu ediyor. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde başta Aksaray Belediyesi olmak üzere ilimizdeki birçok ilçe ve beldede Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlü adayları ile Aksaray'ı hak ettiği hizmete kavuşturacak kadrolarla seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

 

"Kazandığım Andan İtibaren Parti Rozetini Çıkaracağım"

Kendisine gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Çıtak, "Belediye başkanlığını kazandığım andan itibaren parti rozetini çıkaracağım. Belediye hizmeti, makamı milletin paraları ile yapılan ve yine millete hizmet etmek amacında olan bir kamu kuruluşudur. Orada asla siyaset olmamalıdır" açıklamasında bulundu.

Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay da MHP Teşkilatına teşekkür ederek, seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. MHP heyetinin nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Atalay, Belediye Başkan Adayı Çıtak'a da seçim serüveninde başarılar temennisinde bulundu.  Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vazo İle Birbirlerini Yaralamışlardı! Kızının Evinde İntihar EttiÖnceki Haber

Vazo İle Birbirlerini Yaralamışlardı! Kı...

"Kimse Bize Vatan Evlatlarını Eksi 14 Derecede Savunmasız Bırakıp Soru Sormayın Demesin"Sonraki Haber

"Kimse Bize Vatan Evlatlarını Eksi 14 De...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar