Vazo İle Birbirlerini Yaralamışlardı! Kızının Evinde İntihar Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vazo İle Birbirlerini Yaralamışlardı! Kızının Evinde İntihar Etti
Aksaray Paşacık Mahallesi'nde oturan M.Ç. (62) ve 40 yıllık eşi Yeter Ç. (56), vazo ile birbirlerini yaralamıştı

Yaşanan tartışma sonrasında çift barışmıştı. Ancak Mevlüt Ç., iddiaya göre eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından bugün kızının evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Paşacık Mahallesi'nde oturan M. Ç. ile 40 yıllık eşi Yeter Ç. (56), 11 Ocak'ta evde tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine M. Ç., eline geçirdiği vazoyla eşinin başına vurdu. Yeter Ç. de bir kısmı kırılan vazoyu alıp, eşinin başına vurarak yaraladı. 

Çift kanlar içinde yerde kalırken, gürültüyü duyan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çift, ambulanslar ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

'40 Yıllık Eşim Ve Bu İlk Kavgamız'

Hastaneye kaldırılan M.Ç., gazetecilerin "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna yanıt vererek, "Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu" ifadelerini kullandı. Hastanedeki tedavinin ardından taburcu olan çift, polis merkezindeki Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne götürüldü. İfade veren M.Ç., "Benim bir anda kan şekerim yükseldi. O sırada tartıştık" sözlerini kullandı. Ardından çift birbirinden özür dileyerek, şikâyetçi olmadı.

 

Kızının Evinin Balkonundan Atlayarak İntihar Etti

İddia edilene göre Mevlüt Ç. bugün yeniden eşiyle tartışma yaşadı. Tartışma sonrasında evinden ayrılan M. Ç.'nin, 10.30 sıralarında Taşpazar Mahallesi'nde 7 katlı binanın 3'üncü katında oturan kızının evine gittiği ve balkondan atladığı öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içindeki M. Ç., ambulansla kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kafeler Caddesi'nde Komalık Edene Kadar DövdülerÖnceki Haber

Kafeler Caddesi'nde Komalık Edene Kadar...

Çıtak: “Belediye Başkanlığını Kazandığım Andan İtibaren Parti Rozetini Çıkaracağım”Sonraki Haber

Çıtak: “Belediye Başkanlığını Kazandığım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar