Dinçer: “İlimizi, Esnafımız ve Vatandaşımızla Birlikte Geleceğe Taşıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: “İlimizi, Esnafımız ve Vatandaşımızla Birlikte Geleceğe Taşıyoruz”
Aksaray Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer, Kalealtı Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek, "Aksaray'da değişim ve dönüşümü gerçekleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, Kalealtı Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflardan çok olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden Dinçer, kentsel dönüşüm projesinden bahsederek, Aksaray'ı çok daha iyi hale getireceklerini ifade etti.

 

"Ortak Akıl Anlayışıyla Hareket Ederek, Aksaray'ımıza Hep Birlikte Katkı Sunuyoruz"

Esnaftan aldığı dönütlerin gücüne güç kattığını ifade eden Başkan Dinçer, "Kalealtı caddemizde kapsamlı bir dönüşüm gerçekleşiyor. Hamidiye mahallemizdeki kentsel dönüşüm projemiz tamamlandığında caddemiz ’inde imajı yenilenmiş olacak. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hayata geçirdiğimiz projeler ile uygulama aşamasında olan projelerimiz hakkında fikir veren vatandaşlarımız, hayata geçirmeyi planladığımız projeler konusunda da bizlere yeni fikirler sunuyor. Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Aksaray’ımıza hep birlikte katkı sunuyoruz" dedi.

 

"İlimizi, Esnafımız ve Vatandaşımızla Birlikte Geleceğe Taşıyoruz"

Yaptıkları istişarelerin projelerde iyileştirmeler yapılmasına yardımcı olduğunu ifade eden Dinçer, "Bu anlamda önemsediğimiz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Şu ana kadar yapılanlar bir fragmandı. Bundan sonrası için hemşehrilerimizin desteği ile Aksaray’ımız için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bunu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle yapabiliriz. Cazibesi her geçen gün artan ilimizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Aksaray’da değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! 1 Mart'tan İtibaren BaşlıyorÖnceki Haber

Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! 1 Mart...

Oto Sanayi'de Hırsızlık Yapan Şahıslara Baskın!Sonraki Haber

Oto Sanayi'de Hırsızlık Yapan Şahıslara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar