Genç Girişimciler Kurulu'ndan ASÜ'lü Öğrencilere Aşure Jesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi'nde öğrencilere sınav sezonunda moral ve motivasyon vermek amacıyla aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, kurulmasının ardından şehrin birçok noktasında etkili şekilde boy göstermeye başladı. GGK Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Üniversite sınav sezonunda öğrencilere moral olması için kampüste aşure dağıtımında bulundu.

 

 

"Asıl Amacımız İçimizden Çıkacak İş İnsanlarını İyi Bir Girişimci Olarak Yetiştirmek"

Kütüphane önünde yapılan aşure dağıtım etkinliğinde bini aşkın aşure dağıtıldı. Etkinlikte açıklamalarda bulunan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, "Üniversitede sınava girecek arkadaşlarımıza, kardeşlerimize destek vermek amacı ile yönetim kurulumuz ile bir karar aldık. Bu neticede de hocalarımızın desteği ile öğrenci kardeşlerimize destek vermek için buradayız. Aksaray Genç Girişimciler Kurulu olarak asıl amacımız, üniversiteli ve liseli kardeşlerimize eğitim ve seminerler vererek, ileride içimizden çıkacak iş insanlarını Allah’ın izni ve hocalarımızın desteğiyle iyi bir girişimci olarak yetiştirmektir. Asıl gayemiz budur" dedi.

 

 

"Sınav Öncesi Moral Motivasyon Olması Açısından Önemli Bir Etkinlik"

Etkinliğe katılım gösteren Rektör Yardımcısı Prof. Yavuz Selim Çakmak da yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinlikleri faydalı ve iyi etkinlikler olarak görüyoruz. Arkadaşlarımız sağ olsunlar öğrencilerimize böyle bir jest yapmışlar. Güzel bir etkinlik, sınav öncesi moral motivasyon olması açısından önemli. İnşallah devamında da bizler de bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siyah Beyazlıların Rakibi DüzcesporÖnceki Haber

Siyah Beyazlıların Rakibi Düzcespor

Aksaray'da Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Çalıştayı YapıldıSonraki Haber

Aksaray'da Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar