Ihlara Turnuvası Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ihlara Turnuvası Başlıyor
Ihlara Kupası Voleybol Turnuvası 22-23- 24 Eylül tarihlerinde Kuzey boru, Galatasaray, Mert Grup Sigorta ve PTT takımlarının katılımlarıyla düzenlenecek. 4 gün boyunca yapılacak olan Ihlara Kupası Voleybol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Ihlara Kupası Voleybol Turnuvasının Aksaray’ın tanıtımı ve Aksaray’ın değerleri açısından çok önem arz ettiğini vurguladı.

Vali Hamza Aydoğdu, “Kuzeyboru Spor Kulübü Başkanı Bülent bey ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüzle birlikte ilimizi daha iyi nasıl tanıtabiliriz diye bizimle istişarede bulundular ve beraber bir organizasyon yapmaya karar verdik. Sultanlar Ligi başlamadan önce 22-23-24 Eylül tarihlerinde Ihlara Voleybol Turnuvası yapacağız Aksaray’da” dedi.

Katılacak takımları da aktaran Vali Aydoğdu “Katılacak takımlar Kuzey Boru,  Galatasaray, Mert Grup Sigorta ve PTT. Şimdi bunun adına Ihlara bırakmamızın sebebi şu; Ihlara biliyorsunuz Aksaray’ın tarihi ve kültürel yerlerinden birisi. Dünyada ve Türkiye’de bilinen en önemli kanyonlardan birisi.  Gerçekten bu anlamda mutlu olduğumu söyleyebilirim çünkü bu turnuvanın Aksaray’da yapılması PTT’nin ve Galatasaray Kulübün 4 gün boyunca burada olması ve turnuvanın adının da Ihlara olması Aksaray ilinin tanıtımı açısından, Aksaray’ın değerleri açısından çok önem arz ediyor.  İnşallah biz de bu dörtlü turnuvada gelecek takımlarımızı en iyi şekilde ağırlayıp, Aksaray’ın tanıtımını da yapıp, güzel bir şekilde uğurlayacağız.  Böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için, bizi de bu anlamda heyecanlandırdı için Kuzey boru yönetimine ve Bülent Beye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  Bu sevincimizi Bülent Beyle birlikte gençlik Spor İl Müdürümüzle birlikte sizinle paylaşmak istedik” diye konuştu.

“Haberlerinizde Bolca Yer Verin”

Kuzey Boru Plastik Yönetim Kurulu Başkanları Bülent Karaman ise , “Bu şehri tanıtmak için hep birlikte özel şirketlerimiz, sizler, kurumlarımız ve Sayın Valimizin önderliğinde oldukça güzel şeyler yapmayı planlıyoruz.  Sizde sayfalarınızda bizim haberlerimize bolca yer verirseniz seviniriz.  “ ifadelerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
T.C. Aksaray İcra DairesiÖnceki Haber

T.C. Aksaray İcra Dairesi

Bakan Koca İl İl Koronavirüs Vaka Haritasını AçıkladıSonraki Haber

Bakan Koca İl İl Koronavirüs Vaka Harita...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar