İlk Yarıda Gol Çıkmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Yarıda Gol Çıkmadı
Hava muhalefeti nedeniyle sezon ortasında ertelenen 68 Aksaray Belediyespor, 52 Orduspor karşılaşması Dağılgan Stadı’nda oynandı.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Aksaray Belediyespor karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başladı. Hareketli bir oyun anlayışı ve kontratak futbol oyunu ile ilk dakikalarda rakip Orduspor kalesinde etkili olan Aksaray Belediyespo 4. Dakikada Ayberk Altan ile yakaladığı ilk tehlikeli atağından sonuç alamadı.

Aksaray Belediyespor’un orta saha ve ceza sahasındaki baskın oyununu defansif oyun anlayışıyla savuşturan 52 Orduspor, karşılaşmanın 10. dakikasında kontra atakla Aksaray Belediyespor kalesinde ilk tehlikeli pozisyonu yakaladı. 9 sırt numarası ile oynayan Gökhan Erdöl’ün Aksaray Belediyespor ceza sahasında kaleciyi uzaktan gören noktadan çektiği sert şutta top kale direğini sıyırarak dışarı çıktı.

İlk yarıda her iki takım da oyuna ağırlığını koyarak karşılıklı kontrataklarla pozisyon bulmaya çalışırken 23. dakikada serbest vuruş kazanan 68 Aksaray Belediyespor’un yeni transferi Harun Atalay serbest vuruşla topu ceza sahasına indirdi. Ordusporlu futbolculara çarpan top, kornere çıktı. Korner atışından da sonuç alamayan 68 Aksaray Belediyespor ilk yarıdaki ikinci net gol pozisyonundan yararlanamadı.

68 Aksaray Belediyespor’da 9 sırt numarası ile oynayan Alican Tez 34. dakikada rakip ceza sahası içerisinde önünde bulduğu topu değerlendiremedi. Tez net gol pozisyonundan yararlanamadı. 41. Dakikada Alican Tez yine sol taraftan ceza sahasına inen topu iyi değerlendiremeyerek dışarı yollayınca ilk yarının en net gol pozisyonundan da sonuç alamadı. ilk 45 dakikanın sonuna 3 dakika uzatma süresi eklendi. Uzatmalarda da tarafların atakları sonuç vermeyince her iki takım soyunma odasına 0-0 eşitlikle döndü. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’ın Tarihine Bir De Bu Sokaktan Bakın!Önceki Haber

Aksaray’ın Tarihine Bir De Bu Sokaktan B...

Hacılar Harmanı, İstiklal Ve Hürriyet’e Kavuşacak!Sonraki Haber

Hacılar Harmanı, İstiklal Ve Hürriyet’e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar