Karataş: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Bağımsızlığımızın Onurlu Simgeleridir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karataş: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Bağımsızlığımızın Onurlu Simgeleridir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 19 Eylül Gaziler Günü'nün önemine değinen bir kutlama mesajı yayınlayarak, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve milli birliğimizin onurlu ve gururlu simgeleridir" dedi.

19 Eylül Gaziler Günü'nün önemi vesilesiyle MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, günün anlam ve önemine vurgu yapan bir kutlama mesajı yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitleri ve ebediyete intikal etmiş gazileri rahmetle anan Karataş, Türk milletinin kutsal emanetlere sahip çıkan bir anlayışla, gençlere müreffeh bir ülke bırakmak için çalışması gerektiğine vurgu yaptı.

 

"Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Bağımsızlığımızın Onurlu ve Gururlu Simgeleridir" 

Gaziler Günü'nü kutlayan Karataş, "19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mareşal Rütbesi' ile 'Gazilik' unvanının verildiği günün yıldönümünü her yıl "Gaziler Günü" olarak kutlamaktayız. Büyük Türk Milleti tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı ilke edinmiştir. Bu nedenle şehitlerimiz ve gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve milli birliğimizin onurlu ve gururlu simgeleridir" dedi.

 

"Gençlerimize Daha Müreffeh Bir Ülke Bırakmak İçin Milletçe Çalışmaya Devam Etmeliyiz" 

Başkan Karataş, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emanetlerine sahip çıkarak, gençlerimize daha güzel bir hayat ve daha müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe sarsılmaz bir irade ile milli birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmeliyiz. Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimizin "Gaziler Gününü" kutluyor, her birine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köse: “Bizler, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Varlığımızı Sürdürüyoruz”Önceki Haber

Köse: “Bizler, Şehitlerimiz ve Gazilerim...

Vali Kumbuzoğlu: Kamu Hizmetlerinde Önceliğimiz Vatandaşın Memnuniyeti”Sonraki Haber

Vali Kumbuzoğlu: Kamu Hizmetlerinde Önce...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar