Köse: “Bizler, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Varlığımızı Sürdürüyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köse: “Bizler, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Varlığımızı Sürdürüyoruz”
Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, 19 Eylül Gaziler Günü'nün önemine vurgu yapan bir açıklamada bulunarak, "Bugün, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde hür bir millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde geleceğe güvenle bakıyoruz" dedi.

19 Eylül Gaziler Günü'nün önemine vurgu yapan Baro Başkanı Köse, şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bugün Türkiye'nin vatan olduğunu ve özgürce al yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdığımızı belirtti.

 

"Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Hür Bir Millet Olarak Varlığımızı Sürdürüyoruz" 

Başkan Köse, "Milletimizin canından kıymetli bildiği bu kutsal topraklar; aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin fedakârca çabaları neticesinde asla düşmana çiğnetilmeyerek vatan kılınmış, ay yıldızlı bayrak, yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmıştır" dedi. 

Gelece güvenle baktıklarını dile getiren Başkan Köse, "Bizler bugün, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde hür bir millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde geleceğe güvenle bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Gazilerimize Minnet, Sevgi ve Şükranlarımı Sunuyorum" 

Gazilerimize ve şehitlerimize yapılan en büyük teşekkürün vatana hizmet olduğunu söyleyen Köse, "Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, şehitlik mertebesine ve gazilik unvanına ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkarak ve üzerimize düşen görevlerimizi en iyi şekilde yaparak hizmet etmek olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Gaziler Gününü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş Arayanlar Dikkat! İŞKUR 17 İşçi AlacakÖnceki Haber

İş Arayanlar Dikkat! İŞKUR 17 İşçi Alaca...

Karataş: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Bağımsızlığımızın Onurlu SimgeleridirSonraki Haber

Karataş: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Bağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar