Lider Erbaa Engelini Kolay Aştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lider Erbaa Engelini Kolay Aştı
TFF 3. Lig 3. Grupta Şehrimizi temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren 68 Aksaray Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında kendi seyircisi önünde ve kendi sahasında Tokat temsilcisi Erbaa Sporu konuk etti.

 Dağılgan Stadı’nda oynanan karşılaşmaya 68 Aksaray Belediyespor; Ali Mert Işık, Erdi Bakırcı, Utku Burak Kunduzcu, Ali Say, Hasan Gündoğdu, Aykut Sarıdoğan, Tunahan Dikişçi, Sefa Aksoy, Mustafa Kayabaşı, İlker Avşar ve Nurullah Serbest isimleri ile çıktı.

Seyirci desteğini arkasına alan siyah beyazlı ekip maça etkili başladı. 16. Haftaya Lider giren Siyah beyazlı ekip zayıf rakibi karşısında mutlak 3 puan ve liderliğini sürdürmek için çıktığı karşılaşmada golü isteyen ve arzulayan rakibi Erbaaspor’ un ceza sahasında gol yollarını arayan disiplinli oyun anlayışını saha yansıtan 68 Aksaray Belediyespor 42’inci dakikada aradığı golü Hasan Gündoğdu ile bularak skoru 1-0 yaptı.

İkinci yarıya hızlı başlayan 68 Aksaray Belediyespor farkı artırmak için konuk Erbaa sporun faulleri ve sık sık oyunun duraksamasına rağmen 2. golü oyunun 58’inci dakikasın da Ali Mert Işık’ın golü ile temsilcimiz durumu 2-0 yaptı.

2-0'lık skordan sonra rahatlayan Siyah beyazlı ekip konup Erbaa Spor kalesinde farkı artırmak isterken Erbaa Spor’un kalecisi, Aksaray Belediyespor’un farkı arttırmak için yüklendiği gol pozisyonlarına geçit vermedi. 81. dakikada konuk ekip oyuncusu Eray Ergin farkı 1'e indiren golü Aksaray Belediyespor filelerine gönderdi. Erbaa Spor karşısında rahat bir galibiyet alan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor bu galibiyetle 16. Hafta’nın sonunda puanını 33'e çıkartarak liderliğine devam ettirdi. 68 Aksaray Belediyespor 3 haftalık beraberlik serisinin ardından 16. Haftada rahat bir galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdırdı. Lig’in son haftasında deplasman da Efeler Aydın sporla karşılaşacak olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor bu galibiyetle 17. hafta karşılaşmasının öncesinde ilk yarıyı Lider kapatma yolunda büyük avantaj elde etmiş oldu.

Lig’in 16. Haftasın da tribünü dolduran taraftarlar 90 dakika boyunca takımını yalnız bırakmadı galibiyetin ardından futbolcular ve teknik heyet galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vefat Eden İl Jandarma Komutanı Mevlid-İ Şerif OkutulduÖnceki Haber

Vefat Eden İl Jandarma Komutanı Mevlid-İ...

Özkök “Haydi Hodri Meydan” Sonraki Haber

Özkök “Haydi Hodri Meydan” 

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar