Sabit kart müracaatları başladı son gün 10 Ağustos

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sabit kart müracaatları başladı son gün 10 Ağustos
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Aksaray Temsilcisi Harun Atalay medya mensuplarının her sene düzenli olarak yaptırdığı futbol müsabakalarına giriş akreditasyon başvurularının başladığını belirterek müsabakaları takip etmek isteyen muhabirlerin hazırlaması gereken evrakları paylaştı.

Futbol Müsabakalarına Giriş Akreditasyon Müracaatları Başladı 

 

İl Temsilcisi Atalay TFF ve TSYD iş birliği ile hazırlanan maçlara giriş sabit kart müracaatları için 10 Ağustos mesai bitimine kadar istenilen evrakların eksiksiz tamamlanarak teslim edilmesi gerektiğini açıkladı. Atalay açıklamasında “2021-2022 sezonuna ait futbol müsabaka yerlerine giriş sabit kart başvuruları başlamıştır. Yeni sezonda kartınızın basılabilmesi için ekte gönderdiğimiz istenilen belgelerin yönetmelik gereği eksiksiz olarak gönderilmesi zorunludur” ifadelerini kullandı.

Müracaat için belgeler ise şöyle;

TFF & TSYD işbirliği ile hazırlanan maçlara giriş Sabit Kartlar sadece spor medyasında çalışan kişilere verilecektir.

Basın kartı bulunan medya mensuplarının basın kartı fotokopisi, biyometrik 1 fotoğraf ve form doldurmaları yeterli olacaktır.

(Spor servislerinde stajyer olarak görev yapan medya çalışanları ilk defa kart alıyorlarsa telif makbuzlarını ibra ederek kart alabilir.

Aynı kişi ikinci yıl yeni sezon için kart müracaatında bulunduğunda sözleşme getirme zorunluluğundadır.)

İnternet Siteleri;

Günlük 100.000 tıklanma sayısını gösteren çizelge

3 büyük ajanstan birine (AA – İHA – DHA) abonelik yapıldığına dair belge

Radyolar;

Spor servislerinde kadrolu sarı basın kartlı en az 5 muhabir çalıştıran radyo kuruluşlarında sarı basın kartı olmayan 2 kişiye kart verilir. Bu kart hamilleri basın tribünlerinde görev yapamazlar.

Spor Medyası çalışanlarına verilen serbest giriş kartları tüm illerdeki müsabakalarda kartın verildiği il ile o il takımlarının deplasmanlarında geçerlidir.

Müsabaka Yerlerine Serbest Giriş Kartları, yukarıda açıklanan şartları, kaybetmeleri ve “gazetecilik dışında başka bir iş yaptıkları belirlendiği takdirde” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince iptal edilecektir.

Köşe yazarları için stajyer statüsü kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan protokol gereğince dernek tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri dışında TFF tarafından hazırlanan sezonluk sabit kart kullanımı da uygulanmaktadır. Sabit kart verilecek kişilerde mutlaka Basın kartı ya da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Müsabaka Yerlerine Serbest Giriş kartı olması şartı bulunmaktadır. Bu kartlardan herhangi birine sahip olmayanlara kesinlikle sabit kart verilmemektedir. Kart taleplerinizi 10 Ağustos 2021 tarihine kadar bildirmeniz gerekmektedir. Haber: Muhammet Küçüker

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 “Ziyaretlerimiz sürecek”Önceki Haber

 “Ziyaretlerimiz sürecek”

1 şüpheli gözaltına alındıSonraki Haber

1 şüpheli gözaltına alındı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar