Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği Aksaray'da da gerçekleştirildi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Gençlere yönelik aktivitelerimiz artarak devam edecektir" dedi.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak ve farkındalık oluşturulması amacıyla 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği Aksaray’da büyük ilgi gördü. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katılım gösterdi.

"Gençlere Yönelik Aktivitelerimizi Artarak Devam Ettireceğiz"

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında sportif, sosyal ve kültürel gösterilerin sunulduğu stantları ziyaret eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Sloganımız belli; ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’. Gençlere yönelik her türlü aktiviteleri destekliyoruz. Biz gençlerimizi sürekli sosyal medya mecrasında değil, hayatın gerçeklerinin yaşandığı sosyal meydanlara çekmek istiyoruz. Bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Zamanın çoğunluğunu internete ayırmanın ne kadar zararlı olduğuna dikkat çekiyoruz. Gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize davet ediyoruz. Gençlere yönelik aktivitelerimizi artarak devam ettireceğiz" dedi.

Etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zekâ ve akıl oyunları el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer aldı. Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte etkinlik alanını ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, gençlerin sportif ve sanatsal faaliyetlerine eşlik ederek kendilerini tebrik etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağaçlı Otomotiv'den, 3 Büyük Markanın Showroomu İçin Görkemli AçılışÖnceki Haber

Ağaçlı Otomotiv'den, 3 Büyük Markanın Sh...

İş Kulübü Eğitimleri Tamamlandı, Öğrenciler Sertifikalarını AldıSonraki Haber

İş Kulübü Eğitimleri Tamamlandı, Öğrenci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar