Sözde Loca Ve Sıkıntıları Kentin Merak Konusu Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözde Loca Ve Sıkıntıları Kentin Merak Konusu Oldu
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor’un Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sezonluk kiraladığı Dağılgan Stadyumu’nda loca olarak belirlenen koltukların 2 gazeteci tarafından satışa çıkarılması tepkilere neden oldu.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentin 3.Ligdeki temsilcisi Aksaray Belediyespor’a kiralanan Dağılgan Stadyumu’nda sezon başı Aksaray Belediyesi tarafından loca olarak belirlenen protokol tribünü koltukları belediye desteği ile 2 gazeteciye devredildi. Protokol tribünündeki koltukları locaya çeviren 2 gazeteci tarafından değişik fiyatlarla yönetim dışındaki iş insanlarına satılan koltuklar spor kamuoyunda tepkilere neden oldu. Protokol koltuklarının locaya kim veya kimler tarafından satıldığını merak eden spor kamuoyu ilk hafta Dağılgan Stadyumu’nda oynanan Osmaniyespor FK maçında söz konusu locada çıkan kavgadan taraftarların sorumlu tutulmasını da sorguluyor. Protokol tribününün loca olarak hangi fiyatlara satıldığını açıklamayan 2 gazeteci kendilerine usulsüz verilen loca danışmanlığının gerçeklerini de anlatmaktan kaçınmaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi 2 Gazeteciye İzni Ve Desteği Nasıl Veriyor?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından locaların yönetimleri ana sponsorlar veya kulüp yöneticilerine verilirken, 2 gazetecinin belediyeden nasıl izin aldığı ve destek gördüğü merak konusu oldu. 15 bin kapasitenin altındaki Dağılgan Stadyumunda locanın kurulmasına kimlerin izin verdiği henüz kamuoyuna açıklanmazken, 2 gazetecinin yönettiği locada çıkan kavgaların taraftarlara ceza olarak dönmesinin sorumluları taraftar gruplarının tribünlerden çekilmesine neden oldu.

Sözde Localar Kimlere, Ne Kadara Satıldı?

Protokol tribününü loca olarak satan 2 gazeteci hedef müşteri olarak sürekli Aksaray Belediyespor maçlarını takip eden iş insanlarının kapısını çaldı. Şehrin futbolu ile bütünleşen iş insanlarının yanı sıra sahte basın kartları ile stadyuma giren şahıslara sözde locadan koltuk satıldığı da ortaya çıktı. 2 gazeteci kentteki spor kamuoyunu sözde locanın kimlere ne kadara satıldığını hala gizliyor.

Osmaniye Maçındaki Protokol Kavgasının Sorumluları Kimler?

Aksaray Belediyespor ile Osmaniyespor arasında oynanan ilk hafta maçında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik skorla galibiyet alan temsilcimiz siyah-beyazlıların saha olaylarıyla ateşlenen protokol olaylarında sorumlular yine 2 gazetecinin sessiz kalmasıyla gizlendi. 2 şehrin spor kamuoyları tarafından kınanan olaylar taraftarlara kimler tarafından mal edildiği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Gazeteci Kimliği İle Sözde Locaya Kimler Kaçak Girdi?

Sözde loca olayları 4 haftadır kent genelinde tepkilere neden olurken, 2 gazetecinin bir skandalı daha ortaya çıktı. Aksaray’da asayişten spora birçok haber alanına sahte basın kartı ile giren gazetecilerin stadyumdaki sözde locaya da kaçak girerek, Osmaniye maçında olaylara karıştığı ortaya çıktı. Sporseverler kimlerin hangi sıfatla kaçak girdirildiğini sosyal medyalarda yapılan paylaşımlara yorum olarak ekledi. Haber: Celil Acar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’ın Son Araç Sayısı AçıklandıÖnceki Haber

Aksaray’ın Son Araç Sayısı Açıklandı

Karaüzüm: “Biz Varız, Artık Aksaray’da Siyaset Eskisi Gibi Olmayacak”Sonraki Haber

Karaüzüm: “Biz Varız, Artık Aksaray’da S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar