T.C. AKSARAY İCRA DAİRESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
T.C. AKSARAY İCRA DAİRESİ

Dosya No: 2021/2677 ESAS

TAŞINIRIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup: Birinci artırmanın aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacağı ve o gün kıymetlerinin %50'sine istekli bulunmadığı taktirde, yine aşağıda belirtilen gün, saat ve aynı yerde 2. artırmanın yapılarak satılacağı; şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen değerinin %50'sini bulmasının ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme ve payların paylaştırma giderlerini geçmesinin şart olduğu; birinci artırmadan on gün önce başlamak üzere artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebileceği, birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden başlamak üzere ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebileceği, artırmaya iştirak edeceklerin, takdir edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (7) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, tescil ve teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi satış bedelinden ödenir. Satış şartnamesinin icra dosyasından görülebileceği; gideri verildiği takdirde şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderilebileceği; fazla bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla dairemize başvurmaları ilan olunur.

NOT: Satış yeri AKSARAY İCRA MÜDÜRLÜĞÜ Hacı Hasanlı Mah. 707 SK. Aksaray Adliyesi Ek Hizmet Binası Kat 3 Merkez Aksaray MEZAT SALONU Adresi Olarak Belirlenmiş Olup, ARAÇ SATIŞ MAHALLİNE GETİRİLMEYECEKTİR. İhaleye Gireceklerin Aracı HACILAR HARMANI MAH. 5730 SK NO:11 (ÖZEL AKSARAY HASTANESİ ARKASI) HUZUR OTOPARK YEDİEMİN VE KURTARICI Adresinde Yediemin Gülhan BOZLAK VE Diğer Görevlilerden Elektronik Teklif Süresince Görebilecek VE Satışa Bu Şartlarda Girmiş Sayılacaklardır.

1.İhale Tarihi : 28/10/2021 günü, saat 14:00 - 14:05 arası.

2.İhale Tarihi : 16/11/2021 günü, saat 14:00 - 14:05 arası.

İhale Yeri       : Mezat Salonu - Hacı Hasanlı Mah. 707 sk. Aksaray Adliyesi Ek Hizmet Binası

  Kat 3 MERKEZ / AKSARAY       

No    Takdir Edilen Değeri TL.   Adedi    KDV       Cinsi (Mahiyeti ve Önemli Nitelikleri) 

1          290.000,00                         1        %1                        68ABH434 Plakalı, 2020 Model, RENAULT Marka, KADJAR TOUCH ROOF 1,3 TCE 160 EDC Tipli, H5HB470D439382 Motor No’lu, VF1RFE00864858237 Şasi No’lu, Yakıt Tipi Benzin, Vites Tipi Otomatik, Rengi Gri, Bilirkişi raporuna göre: Aracın yürür aksamı eksiksiz görünmektedir. Aracın anahtarı olmadığı için dışarıdan gözlemlenmiştir. Araç otoparka 07/05/2021 tarihinde çekilmiştir. Aracın ön göğüs panellerinde ve koltuk döşemeleri iyi durumdadır. Aracın yapılan kontrollerde kaporta aksamının boyasız olduğu kanaati oluşmuştur. Aracın tramer üzerinde yapılan sorgulamalarda geçmiş hasar kaydı bulunmamaktadır. Araç hakkında müdürlüğümüzce başkaca açık gizli kusurları bilinmemektedir.

(İİK m.114/1, 114/3)

* : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 63'e karşılık gelmektedir.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşısıza hayat artık daha zorÖnceki Haber

Aşısıza hayat artık daha zor

ATSO’da tahkim dönemi başlıyorSonraki Haber

ATSO’da tahkim dönemi başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar