Yüksel Aksaray’dan Seslendi: “Bizi Susturamayacaksınız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Partisinin 81 ilde başlattığı, “Kapı çal, gönül al” programı çerçevesinde politika çalışmaları ve bir dizi ziyaret için Aksaray’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel iktidarı eleştirerek “Ayıbınızı, hatanızı, beceriksizliğinizi, ülkede yaşanan yolsuzluğu, yoksulluğu saklamak için bir değil bin yasa da getirseniz bizi susturamayacaksınız” dedi.

İYİ Parti’nin 81 ilde başlattığı, “Kapı çal, gönül al” programı ile Aksaray’a gelerek partisinin politika çalışmalarını yürüten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, il binasında parti ve kadın kolları üyeleri ile buluştu. Ülkenin sorunlarını dinlemek için genel merkezleri tarafından alınan kararla proje başlattıklarını söyleyen Yüksel, projenin detaylarını üyelerle paylaştı. Ülkede yaşanan sıkıntıların üstünün kapatıldığına vurgu yapan Yüksel, “Arkadaşlar memlekette büyük bir derin yoksulluk yaşanıyor. Dillerinden fakirliği düşürmeyen ama sarayından çıkmayan o zatı muhteremlere, bu ülkede derin yoksulluğun var olduğunu, bu ülkede çocuğunu aç yatıran ailelerin olduğunu söylemek isterim. İşte bunları bizzat dinleyerek duymayan kulaklara, görmeyen gözlere, idrak etmeyen kalplere duyurmak için ‘kapı çal gönül al’ projesi başlattık” dedi.

Yüksel, “Bu Ülke Huzur Bulacak”

İYİ Parti politikalarının medya ile susturulmaya çalışıldığını söyleyen Yüksel, ülkede yaşanan derin yoksulluk ve yolsuzluğu anlatmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Yüksel, “Birileri sarayda zevk-i sefa sürerken birileri elektriğin, suyun, doğalgazın, kömürün olmadığı yerde insanca yaşamaya çalışıyor. Bunun bir vebali var. Ben Aksaray’dan sesleniyorum efendim, ayıbınızı, hatanızı, beceriksizliğinizi, ülkede yaşanan yolsuzluğu, yoksulluğu saklamak için bir değil bin yasada getirseniz bizi susturamayacaksınız. Cesaret, yiğitlik ve mertlik cinsiyette değil yürektedir. Bu ülkenin makûs talihini yenmek için yola çıktık. Seçim günü sandıktan doğan güneş kimseyi ayırmadan herkese eşit doğacak. Herkesi bir eden, adaletle yöneten, hukuku üstün kılan, kul hakkı yemeyen, yedirmeyen, yoksulluğu önleyen, gençleri siyasilere kul etmeyen İYİ’lerin iktidarında bu ülke huzur bulacak.” diye konuştu.

“Anne Sözü” Dedi, İktidara Rest Çekti

“Size anne sözü! Bu iktidarı sandıkta göndereceğiz” diyerek iktidarı sert eleştiren Yüksel, “Bu iktidar 20 yılda 20 milyon yoksul yarattı. O yoksullukla övünen bir iktidar var. Televizyon kanallarında ‘şu kadar ailenin elektrik faturasını ödedim’ diyor. Sadece soruna bakıyor, çözüm üretmiyor. Ülkeyi yoksullaştırıp, dış dünyada itibarımızı zedelediler. Paramızı pul, insanımızı kul eğlediler. İktidarın bugün yönettiği ekonomi politikası halkı yoksullaştırdı. Fakirden alıp zengine veren bir sistem yarattılar, kur korumalı mevduat sistemi. Bizde diyoruz ki bu kadar hata olmaz. Devleti yönetmek deneme makamı değildir. Devleti yönetmek ciddiyet ister. Yarın bir gün ben kandırıldım deme hakkınız yok iktidardakiler. Size anne sözü olsun bu iktidarı sandıkta göndereceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Kemal Onur Atalay

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canlı Yayına Cezaevi Valiziyle GeldiÖnceki Haber

Canlı Yayına Cezaevi Valiziyle Geldi

Ambalajıyla Birlikte Yenilebilir Takviye Gıda ÜretiliyorSonraki Haber

Ambalajıyla Birlikte Yenilebilir Takviye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar