Zafer Partisi Eski İl Başkanı Karaüzüm 60 Kişilik Kalabalık Bir Grupla İyi Parti'ye Katıldı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi Eski İl Başkanı Karaüzüm 60 Kişilik Kalabalık Bir Grupla İyi Parti'ye Katıldı 
8 Ekim 2022 de Zafer Partisinden ayrılan eski İl Başkanı Resul Karaüzüm, 60 kişilik kalabalık bir grupla İYİ Parti 3. Olağan Kongresi'nde İYİ Parti'ye üye oldu. İYİ Parti'ye üye olan Resul Karaüzüm’e rozetini, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş taktı.

 İYİ Parti 3. Olağan Kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Kongrede, Zafer Partisi'nden istifa eden Resul Karaüzüm, 60 kişilik bir grupla İYİ Parti'ye katıldı. 

Resul Kardeşimizi Ve Arkadaşlarınızı Partimize Katmaktan Mutluluk Duyuyoruz

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Partinin 3. Olağan kongresinde yaptığı konuşmada, “Aynı duygular, coşkular ve aynı heyecanla memlekete hizmet etme sevdasında bulunduğumuz, zaman zaman fikren, gönülen, kalben bir olduğumuz halde çadırlarımızı farklı yerlerde konumlandırdığımız, hiçbir zaman fikren, zihnen ve kalben ayrılmadığımız çok değerli Resul kardeşimizi ve arkadaşlarını bugün partimize resmen katmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hepsinin Ortak Bir Özelliği Var O Da Başarısızlık

Rozet takma merasiminde Resul Karaüzüm, AK Parti siyasilerinin fotoğraflarını kongre salonunda göstererek, "İYİ ve cesur yürekli insanlar, bu arkadaşlar ilimizin ve ülkemizin yönetiminde değişik zamanlarda görev almış siyasiler. Hepsinin ortak bir özelliği var o da başarısızlıktır. Bu arkadaşlar 20 yıldır Aksaray’a verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler, getirmedikleri gibi şimdi de susmamızı, konuşmamamızı istiyorlar. Bizden sadece oy vermemizi istiyorlar. 'Açlığı, yoksulluğu, adaletsizliği, öğrencileri konuşmayın' diyorlar, 'susun ve bize oy verin' diyorlar. 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş olan İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'in dediği gibi, hepimiz bu harabe düzeni yıkmak için ayağa kalkacağız ve harabe düzeni yıkmak için konuşacağız. Bizleri susturamazsınız. Gençler burada, adalet arayanlar burada, Mustafa Kemal'in askerleri burada. Sancağımızdaki ay yıldızımıza yemin olsun ki susmayacağız ve konuşacağız” dedi. 

Bizler Konuşulmayanı Konuşacağız

Karaüzüm, sözlerini “Partinin kuruluşunda bizler vardık.105 kişilik bir ekip Aksaray’da kurmuştuk. Bugün tekrar nasip oldu, partimize tekrar dönüş yaptık. Bizler konuşulmayanı konuşacağız, susmayacağız, haykıracağız. Adaletsizliği, hukuksuzluğu, açlığı, yoksulluğu, öldürülen kadınları ve her şeyi gün yüzüne çıkaracağız ve korkmayacağız. Buraya çoğunluğu gençlerden oluşan 60 kişilik bir ekip ile geldik. Gençlere bir umut olma adına geldik, partiye 60 kişi ile birlikte üye olduk ve üyelik düzeyinde çalışmalarımız başlayacak ve devam edecek” ifadeleriyle sonlandırdı.

Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İl Başkanı Keleş: Aksaray Halkı Seçim Sandığı BekliyorÖnceki Haber

CHP İl Başkanı Keleş: Aksaray Halkı Seçi...

Aksaraylı Süt Üreticisi Murat Sert: Böyle Devam Ederse 2 Yılı Geçmemek Şartıyla Hiçbir Üretici KalmayacakSonraki Haber

Aksaraylı Süt Üreticisi Murat Sert: Böyl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar