AVRUPA KİCK BOKS ŞAMPİYONU VALİ AYDOĞDU’YU ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AVRUPA KİCK BOKS ŞAMPİYONU VALİ AYDOĞDU’YU ZİYARET ETTİ
Aslen Aksaray Ihlara Kasabası’ndan olan 21 Yaşındaki Muhammed Musa Şimşek isimli genç sporcumuz Hollanda’da başladığı Kick Boks kariyerinde genç yaşında 27 Maçta 17 Nakavt, 2 Hollanda Şampiyonluğu, 1 Benelüks Şampiyonluğu sahibi oldu.

Profesyonel kariyerinde namağlup ilerleyen Muhammed Musa Şimşek, Bodrum’da düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda rakibini 2. Raundda nakavtla yenerek namağlup ünvanını devam ettiren Genç Sporcu Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu TSYD Aksaray İl Temsilcisi Harun Atalay ile birlikte ziyaret etti.
Avrupa Kick Boks Şampiyonu Muhammed Musa Şimşek’i makamında kabul eden Vali Hamza Aydoğdu, genç sporcuyu başarılarından dolayı tebrik ederek; “Anadolu'nun mayasından nasiplenmiş, milli ve manevi duygularına bağlı genç sporcumuzu tebrik ediyorum. Kendisine spor hayatında başarılar diliyorum. Böylesi önemli yetenekleri Milli Takım’ımıza kazandırmak bizim için çok önemli. Bu minvalde Gençlik Spor İl Müdürü’müzü de buraya davet ederek genç sporcumuzla tanışmasını istedik. Şimdi şampiyon sporcumuz Gençlik Spor İl Müdürü’müz Aslan Yıldız ile tanışacaklar. Türkiye Kick Boks Federasyonu ile şampiyon sporcumuz için neler yapılabileceğini görüşecekler. Temennimiz o ki, böylesi yeteneklerimizi milli takımlarımıza kazandıralım” dedi.
Vali Hamza Aydoğdu “Sporcumuza destek olan başta annesi ve aile fertlerine, hocalarına sonsuz teşekkür ediyorum. Şampiyonumuza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Vali Aydoğdu Avrupa Kick Boks Şampiyonu Muhammed Musa Şimşek’e günün anısına hediyeler takdim ederek Muhammed'in bundan sonraki maçlarda üzerinde Aksaray yazan formalarla temsil etmesi konusunda temennide bulundu. Genç Sporcu’da gururla ay yıldızla birlikte Aksaray’ı bundan sonraki müsabakalarında giydiği formalarla müsabakalarda temsil edeceğinin sözünü verdi.
Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Çocuk hastanesi hizmete girecek”Önceki Haber

“Çocuk hastanesi hizmete girecek”

Sağlık Bakanı Koca’dan Bilim Kurulu sonrası yüz yüze eğitim ve 3 doz aşı açıklamasıSonraki Haber

Sağlık Bakanı Koca’dan Bilim Kurulu sonr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar