Hava Yastığı Hayat Kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülağaç Millet Bahçesi yolunda alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yaptığı kaza sonrası alkolmetreye üflemek istemeyen alkollü sürücü, polislere zor anlar yaşattı. Sağlık ekibine küfür eden sürücü  araca binerken özür dileyerek “Terbiyesizlik ettim özür dilerim” dedi.

Kaza, Aksaray – Gülağaç yolu Millet Bahçesi Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gülağaç’tan Aksaray’a giden F.B. (35) idaresindeki 68 ABY 747 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kaza nedeniyle hurdaya dönen otomobilin hava yastığının açılması sonucu sürücü, kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören bahçe bekçisinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından karşı sağlık kontrolünden geçirilen sürücü, trafik polislerine direnerek zor anlar yaşattı. Alkollü olmadığını iddia eden, ayakta durmakta zorlanan ve Alkolmetreye üflemek istemeyen sürücü, sonunda pes ederek polisin elinden aldığı. Alkolmetreye üfleyerek kendi kendine test yaptı. Testte 169 promil alkollü olduğu ortaya çıkınca isyan  eden sürücüye alkollü araç kullanmaktan bin 228 lira para cezası kesilirken ehliyetine de 2 yıl süreyle el konuldu. 
 “Ben Yüzde Yüz Alkollüyüm”
Alkolmetreye üfledikten sonra sonucu da merak eden sürücünün söyledikleri ise gülümsetti. Alkollü sürücü “Alkol testini bu makine değil de ben yapayım mı?” Diyerek alıp üflediği cihazın sonucuna kendi bakınca alkollü olduğuna ikna oldu. Sürücü F.B. polislere “Dur ben bakacağım. Hani nerede yazıyor? 69 oldu, 1,69 oldu. İyi alkollüyüm o zaman, ben alkollüyüm o zaman yüzde yüz” dedi. 
''Özür Dilerim''
Alkolün etkisiyle isyanını sürdüren sürücü F.B. Basın mensuplarının çekim yapmasına da isyan etti. “Bak kameraya alıyor. Ya böyle bir şey yok. Ölmediğime pişmanım yemin ediyorum. Vallahi ölmediğime pişmanım. Ya şuradan uçuyorum da ölmüyorum. Ben bunu anlamıyorum ya bu ne ya”  diyen F.B. Sağlık ekiplerine zorluk çıkararak küfürler savurduktan sonra eşinin yanına gelmesini istedi. F.B. Daha sonra kadın sağlık memurundan özür dileyerek “Ya kusura bakma çok terbiyesizlik ettim” dedi. F.B. Polis eşliğinde Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber : Harun ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskil’e 200 Milyon Tl’lik TesisÖnceki Haber

Eskil’e 200 Milyon Tl’lik Tesis

Merkez Bankası Faiz Kararını Bugün AçıklayacakSonraki Haber

Merkez Bankası Faiz Kararını Bugün Açıkl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar