Koçaş “Artık Aksaray’ın Sorunlarını Konuşmak İstiyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Başkanı Koçaş, ekibini basınla tanıştırdı.

 Kasım ayında gerçekleştirilen seçimde ATSO Başkanı olan Koçaş ve Yönetim kurulunu basın ile tanıştırdı. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray için çalışacaklarını söyledi.

Kasım ayı sonunda yapılan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından 1 Aralık'ta görevi devralan Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Yönetim Kurulu Üyelerini yerel ve ulusal basın mensuplarına tanıttı.

Meclis Başkanı Tekin “4 Yıl Boyunca Hep Birlikte Bu Şehir İçin Çalışacağız”

Seçim tarihi açıklandığından tarihten itibaren 100 gündür sahada olduklarını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, “Şehrimize yakışır ticaret ve sanayi odamıza yakışır şekilde seçimlerimizi tamamladık. Aksaray’ın çok kıymetli İş İnsanları ve Ticaret Odasına bağlı üyelerin teveccühü ile Ahmet Koçaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı şahsımızın Meclis Başkanlığı ve burada bulunan arkadaşlarımla birlikte yönetime layık gördüler. Basının bizim hayatımızdaki önemini her zaman ifade ettik. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın faaliyetleri adına siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte el ele verip 4 yıl bu şehri yönetmeye çalışacağız” dedi.

Koçaş “Tarım Ve Sanayi Diyoruz Ama Turizm İçinde Çalışacağız “

Yeniden 4 yıl Aksaray’a hizmet etmek için çalışacaklarının altını çizen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise, “6 bin üyemiz var 4 bin 500 üyemizin oy kullanması ve teveccühü ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olduk.  Bu şehre sözümüz var bizim. Yapacaklarımız var, şehrin sorunları dinleyecek vaktimiz var sorunları çözebilecek birikimimiz var. Onun için söz verdik. Bizim kanayan yaramız turizm, bu noktada arkadaşlarımızla Aksaray’da Turizmimin gelişmesi için yapılması gerekenleri elimizden geldiğince yetkililere ilerleteceğiz. Biz Ticaret ve Sanayi Odası denince sadece ticaret ve sanayi olarak anılıyoruz ama biz bu dönem turizm için de çalışacağız” şeklinde konuştu.

Aksaray’ın Sorunlarını Konuşacağız

Aksaray’ın sorunlarını konuşmak istiyoruz diyen ATSO Başkanı Kocaş, sözü projelerine getirerek, “Şehrimizin temel sıkıntılarını biliyoruz. Diğer aday arkadaşlarımız ile de sürekli istişare halindeydik, mobilyacılar sitesi projemiz var. Bununla ilgili arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor şuana kadar 3’üncü toplantımızı gerçekleştirdik. İlerleyen zamanlarda galericiler sitesinde bir ihtiyaç olduğu zaman elimizde ki verilerle şehrimizin valisine, belediye başkanına gidip gerçekten bir ihtiyaç var, gerek mevcut alanda gerekse başka bir yerde yapmak için izin isteyeceğiz. Kamyon ve tır parkı, dönemin belediye başkanı bir yer yaptı lakin şuan kullanılmadığına dair bizlere bilgiler geliyor. Orta köyde bir galericiler sitesi olmadığını fark ettik bizler de bunun ile ilgili projelerimizi başlatacağız. Bu projeleri ilerleyen zamanlarda hep birlikte hayata geçirdiğimiz zaman hakikat Aksaray Ticaret Sanayi Tarım anlamında çok daha farklı yerde olacak. Birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Çok güzel bir seçim geçirdik. Aksaray’a yakışanı yaptık ve biz artık seçim değil Aksaray’ın sorunlarını konuşmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaşar: Aksaray'ın Turizm Değerini BilmiyoruzÖnceki Haber

Yaşar: Aksaray'ın Turizm Değerini Bilmiy...

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 5 GözaltıSonraki Haber

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 5 Göz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar